NYTT PRODUKT: Kornkassa med det rare i (og da mener vi ikke daglig leder Svein Skurdal (t.v.) og Martien Kortenhoeven). Foto: Klaus Eriksen
NYTT PRODUKT: Kornkassa med det rare i (og da mener vi ikke daglig leder Svein Skurdal (t.v.) og Martien Kortenhoeven). Foto: Klaus Eriksen

Anvendelig fra Krokkasser.no

NYHET: På standen til Krokkasser.no sto det en nyhet som kan brukes til «så mangt».

Publisert

I utgangspunktet er produktet en kornkasse med litt spesiell oppbygging. Døra i enden har en kornluke nede for å øke stabiliteten, og kassen har ikke dør bak da det er dører på siden istedet. Kassen er 6,2 meter lang og den rommer 23 m3, og fullastet kan den veie ca. 15 tonn.

Krokkasser.no har fått en del tilbakemeldinger på at det kunne vært smidig å utnytte lastekapasiteten begge veier, noe som har vært litt krevende med andre løsninger for kornkasser. Derfor fikk selskapet i Gudbrandsdalen laget åpning i siden og montert en rekke surrepunkter i gulv og sidevegger. Dermed kan den enkelt benyttes til for eksempel transport av kraftfôr på returlassene. Eller pallegods, eller hva det måtte være.

- Dette har kommet på markedet fordi kunder har spurt etter det, og det er helt nytt, sier daglig leder og eier Svein Skurdal.

Selskapet presenterte også en asfaltbalje for første gang. Også her har det vært spørsmål fra kunder om de kunne utvikle et produkt.

- Og vi ønsker å være en totalleverandør innenfor krok, sier Skurdal som legger til at de har «lagt seg på» lengder på 5,8 og 6 meter (ca. 14 m3).

Powered by Labrador CMS