HOVEDKVARTERET: Hovedkvarteret til selskapet ligger i Oslo.

Etablerer Saferoad Traffic

SAMARBEID: Euroskilt og Trafikkdirigering fusjonerer og etablerer Saferoad Traffic

Publisert

Saferoad, et av Europas største industrikonsern innenfor trafikksikkerhetsprodukter og -tjenester styrker sin posisjon i Norge gjennom å fusjonere Euroskilt og Trafikkdirigering til Saferoad Traffic AS. Selskapet blir ledende innenfor skilt og trafikksikring i Norge med et bredt tilbud av produkter og tjenester. 

Selskapene

Euroskilt har siden 1985 har utviklet seg til en landsdekkende leverandør av skilt og trafikktekniske produkter og tjenester. Selskapet tilbyr både kjøp og utleie av sine produkter. Euroskilt har de siste årene også satset tungt på utvikling av digitale løsninger og tilbyr et bredt spekter av tekniske produkter med digital styring.

Siden 2009 har Trafikkdirigering levert tjenester innenfor varsling og sikring av veiarbeidsområder i hele landet med et komplett tilbud av løsninger og tjenester innenfor trafikkavvikling og -sikring.

Saferoad Traffic – Trygghet hele veien» sier Frode Smevoll, Administrerende direktør.

– Vi er svært stolte og glade over å kunne fortelle at Euroskilt og Trafikkdirigering nå fusjonerer og blir til Saferoad Traffic, sier han.

Eirik Tyrihjell, Tjeneste & Utleiesjef i Saferoad Traffic, og tidligere daglig leder i Trafikkdirigering sier: 

– Saferoad Traffic tar med seg erfaringen og kompetansen fra Euroskilt og Trafikkdirigering, og med alle våre kompetente, dyktige og engasjerte medarbeidere vil vi gi kundene en unik opplevelse. Med vårt samlede fagmiljø legger vi nå til rette for å være den beste samarbeidspartneren og arbeidsgiveren i vår bransje. Vi arbeider aktivt med å introdusere nye produkter og løsninger, og ta i bruk ny teknologi for å sikre at trafikantene kommer trygt frem og at arbeiderne på og langs veien kommer trygt hjem.

Det sammenslåtte selskapet Saferoad Traffic vil gi kundene et landsdekkende tilbud på trafikkskilter, trafikksikkerhets-, områdesikrings- og utemiljøprodukter, samt komplette tjenester innen arbeidsvarsling, sikring og trafikkdirigering under veiarbeid.

Saferoad Traffic vil ha en årlig omsetning på over 700 millioner NOK og 400 ansatte.

Powered by Labrador CMS