GOUPIL: Kompakt og enkel i bruk var hovedbudskapet om den nye G2-modellen.

Goupil – nå hos Polaris

POLARIS NORWAY: Da importør Multimaskin gikk konkurs valgte Polaris Norway selv å overta import og markedsføring av det franskproduserte elektriske nyttekjøretøyet Goupil.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Annica Grip Haglev (42) ble ansatt i Goupil Norway i mai med ansvar for Goupil, og på Park og Anleggsmessen opplevde hun godt trykk for den franske el-bilen på standen.

- Goupil har 25 års erfaring med produksjon av elektriske nyttekjøretøy. Det er solgt over 22.000 kjøretøy og eksportert til 40 land. Hos oss opplever vi stor interesse for de fire modellene hvor kunden selv kan skreddersy bilen slik den ønskes, sier Annica Haglev. Det gjelder både modellene G2, G4, G4L og Goupils største modell G6 som er en treseter med topphastighet på 80 km/t.

Skreddersyr bilen

Rekkevidden for bilen velges etter behov, opptil 30 km, 70 km eller mer enn dette. I de minste Goupil er det valgfritt mellom bly- eller Lithium batterier.

ANSVARLIG: Siden mai har Annica Grip Hagler hatt ansvaret for Goupis elektriske nyttekjøretøy som ble presentert på messen.

- Det som virkelig slår an hos brukerne er at bilen skreddersys til eierens virksomhet. De kan velge mellom et 20-talls påbyggvarianter, og i tillegg bistår vi med spesielle ønsker ut over skisserte løsninger. Vi samarbeider direkte med fabrikken i Frankrike og med en rekke firmaer som tilbyr spesialløsninger, understeker Haglev.

Del av Polaris-konsernet

Goupil fås både som pickup i allsidig oppsett og som varebil. Med en bredde på bare 1,2 meter og en svingradius på 3,9 meter (M-versjonen) er den ideell enten du skal kjøre gjennom bysentra, inne på private eiendommer eller på anleggsområder.

Siden 2011 har Goupil vært del av Polaris-konsernet, den amerikanske produsenten som har markert seg som verdensledende innen fritids- og terrengkjøretøy. Polaris Norge har en solid posisjon blant annet med sin Ranger-linje, Sportman, General eller RZR 4-hjulstrekkere. De franskproduserte elektriske nyttekjøretøyene Goupil som nå selges i egen regi i eget selskap forsterker produktlinjen.

Powered by Labrador CMS