STERK OG GRØNN: Easy On «De sterke grønne» på en liten anleggsmaskin, på et tilhengerhjul og på en traktor.

Lilleseth Kjetting utvider Easy On-serien

Tilbyr flere nye kjetting-dimensjoner.

Publisert

Lilleseth Kjetting kommer nå med en betydelig utvidelse av sin Easy On-serie, med flere dimensjoner i alle tykkelsene. Det nye tilskuddet inkluderer lettkjettinger i 5,7mm, 7mm, 9mm og 10mm, alle utstyrt med U-brodd gripeelement for å gi førere enda bedre grep og kontroll under krevende forhold.

Historisk suksess og nyskapning markeres med farge

 

Lilleseth Kjetting var blant de første på markedet som introduserte lettkjetting til traktorer, og Easy On 7 mm Ubrodd har siden den gang blitt en markedsfavoritt blant brøytemannskaper. 

I anledning sitt 75-års jubileum, har selskapet gjeninnført det ikoniske begrepet «De sterke grønne» og gitt kjettingene tilbake sin karakteristiske farge. 

Dette initiativet er ytterligere forsterket gjennom et samarbeid med Valtra, som ba om spesialtilpassede kjettinger i samme farge som deres Valtra Unlimited-traktorer. Resultatet ble lanseringen av «de sterke grønne»-kjettinger under Agrisjå i Steinkjer og deretter på Dyrsku'n i Seljord. 

Møter behovene til dagens gårdbrukere og anleggsarbeidere 

Med en økende trend mot større traktorer som også brukes i anleggsvirksomhet, har Lilleseth Kjetting i tillegg til 5,7 mm og 7 mm utviklet den nye Easy On 9 mm Ubrodd kjettingen, som er spesielt tilpasset større traktorer og nå leveres til enda flere dekkdimensjoner. 

Denne nyskapningen skal forbedre arbeidsforholdene for bønder som må håndtere snø og glatte veier, med U-brodd gripeelement. 

– Kjettingen er enkel å montere og demontere etter behov, takket være smarte koblingslenker. Den er et resultat av etterspørsel fra kunder som bruker traktorene sine i krevende terreng innenfor anlegg og skogbruk, skriver Lilleseth Kjetting i en nyhetsmelding.

Robusthet, slitestyrke og effektivitet

Easy On Ubrodd-kjettingen er utformet med tanke på brøyting og terreng-/skogskjøring med traktor. 

Den er en «rak firkantkjetting» som skal være betydelig mer slitesterk enn tradisjonelle vridde kjettinger med rundpigger. 

– Laget av borlegert stål, tilbyr denne kjettingen optimal slitestyrke og en eksepsjonelt lang levetid. Den er også skånsom mot dekkene, som gir økt slitestyrke og lengre brukstid, opplyses det fra Lilleseth.

Powered by Labrador CMS