NYHET: Skiltvaskeren Mählers FCW 5.8 oppfyller europeiske sikkerhetskrav.
NYHET: Skiltvaskeren Mählers FCW 5.8 oppfyller europeiske sikkerhetskrav.

Mählers med ny skiltvasker

Mählers er nok mest kjent for ploger og snøryddeutstyr, men nå lanseres et annet nytt og spennende produkt.

Publisert

Den svenske produsenten lanserer nemlig en skiltvasker til rengjøring av skilt, autovern, tunneler og vegger. Skitne trafikkskilt betyr økt fare i trafikken ved at viktig informasjon som fartsgrenser og advarsler blir mindre synlig. Når refleksene på skiltene er tildekket av skitt og støv, blir det heller ikke så lett å se selve skiltene, spesielt i mørket.

– Forretningsideen vår er å tilby produkter som øker trafikksikkerheten. Det er her skiltvaskeren passer perfekt inn i produktprogrammet vårt, sier salgs- og markedssjef Roar Wehn hos Mählers.

Oppfyller europeiske sikkerhetskrav

AUTOVERN: Mange bruksområder for skiltvaskeren.
AUTOVERN: Mange bruksområder for skiltvaskeren.

Skiltvaskeren FCW 5.8 kobles til lastebilens fremre plogfeste og styres via et eget styresystem. Helt fremst på den treleddete armen sitter det et vribart feste som gjør det mulig å rette spyledysene nøyaktig dit rengjøringen trengs. Vannforsyningen skjer enten via en ekstern pumpe eller en integrert pumpe som pumper vann fra en vanntank montert på lasteplanet.

Norge var første marked Mählers lanserte skiltvaskeren i, og flere kunder har skaffet seg den allerede.

– Kundene er svært fornøyde med skiltvaskeren, og da først og fremst fleksibiliteten som lar deg vaske både horisontale og vertikale flater, sier Roar Wehn.

Powered by Labrador CMS