TIL JØRPELAND: Kristoffer Ellingsen (f.v.) og Kristian Saltvedt med junior Johan, med nye MAN TGK som ble levert til Alf Martinsen på Jørpeland etter utstillingen. Foto: Bjørn E. Eriksen

MAN med «Gullhøna»

LAST HAUGESUND: - MANs nye TGX 28.580 er nok vårt største trekkplaster og blikkfang på standen, men vi er heldige som også har MANs nye varebil med el-drift på plass. Varebilen er meget populær, har elegante linjer og blir nok en suksess i varebilmarkedet, tror både daglig leder Kristian Saltvedt i Last Haugesund AS og selger Kristoffer Ellingsen i MAN Truck & Bus Norge AS.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

MAN TGX 28.580 i 6x2-2 LLS helluft ble presentert på standen i MANs lanseringsfarge gul. Rett etter utstillingen ble bilen levert til transportør Alf Martinsen på Jørpeland. Han kjører for Norcem, og den «Gullhøna» skal jeg ha, var direkte kommentar da bilen ble lansert.

Det er den sjette MAN lastebilen han kjøper etter at han startet med F2000 i 1997. Senere er den etterfulgt av MAN TGA og MAN TGX før den nye «Gullhøna» nå kommer på plass.

Powered by Labrador CMS