FRA VENSTRE: Glenn Ole Haugrud (teknisk inspektør) og Henrik Fagerland (daglig leder) hos Morek er fornøyde med å kunne tilby et enda mer komplett sortiment til transportbransjen.
FRA VENSTRE: Glenn Ole Haugrud (teknisk inspektør) og Henrik Fagerland (daglig leder) hos Morek er fornøyde med å kunne tilby et enda mer komplett sortiment til transportbransjen.

Morek utvider sortimentet

Introduserer en ny produktkategori – smøremidler.

Publisert Sist oppdatert

– Etter mer enn 75 år i bransjen sitter Morek a.s med en unik fagkunnskap. Samarbeidet med Univar/Shell smøremidler vil styrke oss som en veletablert handelsbedrift som leverer kvalitetsprodukter til transportnæringen, sier Henrik Fagerland, daglig leder hos Morek a.s.

Morek leverer utstyr og deler til tilhengerprodusenter, lastebilpåbyggere og bilverksteder for tyngre kjøretøy.

Shell bringer sitt brede spekter av produkter til Moreks nye produktkategori. Dette inkluderer syntetiske produkter som bidrar til renhold og beskyttelse. 

De bidrar også til å forbedre ytelsen og forlenger levetiden til både maskiner og kjøretøy.

Shell introduserte i 2021 klimakompensasjon på en lang rekke av sine smøremidler. Mer enn 50 % av elektrisiteten som brukes på Shells blandingsanlegg, er nå fra fornybare energikilder. Siden 2016 har Shell redusert sitt CO₂-utslipp med 34.000 tonn.

– Det er med stor glede at vi har inngått samarbeide med Morek a.s, og vi gleder oss til å kunne betjene deres kunder med produkter fra Shell. Med Shell som leverandør og Morek a.s som distributør kan vi sammen bringe bærekraftige produkter ut i transportsektoren i Norge, sier Hans Kristian Sæta, key account manager hos Univar.

I Moreks nye produktkategori vil man finne følgende produkter:

  •  Transmisjonsoljer; Akseloljer, automatgiroljer og giroljer 
  • Automotive smøreoljer
  • Kompressoroljer 
  • Hydraulikkoljer
  • Motoroljer
  • Kjølevæske
  • Smørefett
  • – Med en kundebase innen tungbilbransjen, ser vi at behovet for smøremidler varierer blant våre kunder. For å imøtekomme disse varierte behovene, lanserer vi nå et utvalg smøremidler som er skreddersydd for forskjellige kundekrav. Vi har valgt å inkludere kvalitetsprodukter fra Shell i vårt sortiment, på linje med vårt overordnede fokus på kvalitet, sier Fagerland.

Powered by Labrador CMS