ANSVAR: Ole-Herman Løvstad er ansatt som regionsjef med ansvaret for lastebil- og bussverkstedene i Bertel O. Steens nye organisasjon.
ANSVAR: Ole-Herman Løvstad er ansatt som regionsjef med ansvaret for lastebil- og bussverkstedene i Bertel O. Steens nye organisasjon.

Ny verkstedsjef

NY STILLING: Ole-Herman Løvstad (56) er ansatt som regionsjef med ansvaret for alle lastebil og bussverksteder i Bertel O. Steen.

Publisert

Løvstad har jobbet i Bertel O. Steen siden 1985 da han begynte i læra som mekaniker på Lørenskog. Nå får han en sentral rolle i å utvikle og drifte alle verkstedene til nyetablerte Bertel O. Steen Lastebil og Buss.

Ole-Herman Løvstad har gått hele veien igjennom Bertel O. Steen organisasjonen. Han har et brennende engasjement for lærlinger, som nå er der han selv startet. Rekruttering og oppfølging av lærlinger er en ad tingene som ligger hans hjerte nærmest. Han har opparbeidet seg bred erfaring og kompetanse på drift og økonomisk styring av verkstedene. Også utnyttelse av kapasitet mellom de ulike verkstedene har Løvstad jobbet mye med.

Samtidig har det vært viktig å gi både kundene gode opplevelser i sine møter med verkstedene samtidig som de ansatte skal ha et godt arbeidsmiljø. En annen viktig faktor er bred kompetanseutvikling for alle som jobber i verkstedmiljøet. Det arbeidet skal fortsette.

Stor endring

Bertel O. Steen er inne i en av de største organisasjonsendringene noensinne.

- Jeg er sikker på at denne organiseringsmodellen er riktig og vil gjøre det enklere og bedre å være lastebil- eller busskunde i BOS. Det å kunne skape en lik kundeopplevelse på alle våre verksteder rundt i Norge, utført av dyktige medarbeidere med høy kompetanse er viktig. Jeg trives også godt med å jobbe med mennesker, sier Ole-Herman Løvstad i en pressemelding fra Bertel O. Steen.

- Vi har fått med oss en meget rutinert verkstedleder og utvikler av lastebil og bussverksteder i en viktig posisjon i den nye tungbilsatsingen hos Bertel O. Steen, sier Jens Mosveen, ansvarlig for verkstedene i Bertel O. Steen Lastebil og Buss.