Nokian lanserer Nokian Tyres Hakkapeliitta Truck E2 i dekkstørrelse 275/70R22.5.

Nye tungtransportdekk fra Nokian

Spesielle behov krever spesielle dekk – Nokian Tyres lanserer tre nye dekk(størrelser) til tungtransport.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

For å kunne hjelpe så mange profesjonelle sjåfører som mulig, har Nokian Tyres utvidet dekkutvalget med tre nye dekkstørrelser, som alle dekker et spesifikt behov.

Mens de brede «Super Single»-dekkene til vogntog er populære i mange land, trenger de tyngste trailerne doble hjul. I de nordiske landene kan for eksempel de tyngste tillatte trailerne veie hele 76 tonn. Det nye trailerdekket Nokian Tyres Hakka Truck Trailer fra Nokian Tyres, i dimensjonen 275/70R22.5. er laget med tanke på disse tunge lastene.

- Vi lanserte Nokian Tyres Hakka Truck-serien sommeren 2021, sier Teppo Siltanen, produktsjef hos Nokian Tyres.

- Mottakelsen har vært svært positiv blant de som transporterer farlig gods, væsker eller bulk på de mest krevende veien, og værforholdene.

Den nye dekkstørrelsen er beregnet på konfigurering med tvillingdekk på de tyngste trailerne.

- Det nye trailerdekket Nokian Tyres Hakka Truck Trailer erstatter utgåtte Nokian Tyres Hakka 844+, legger Teppo Siltanen til.

Nokian Tyres Hakkapeliitta Truck E2

En annen ny dekkstørrelse, 275/70R22.5 er primært rettet mot Norden og alperegionen – der veiforholdene plutselige kan bli ekstreme.

- Nye Nokian Tyres Hakkapeliitta E2 er et dekk for drivakslingen som er beregnet på ekstreme vinterforhold, slik du kan få i Norge og alpene, sier Teppo Siltanen.

- Alle som har sett TV-programmene der veiredningstjenestene hjelper folk på glattisen vet hva jeg snakker om – varene må fram, selv når vinteren slår til for fullt.

Nokian Tyres Hakkapeliitta E2 er Nokian Tyres «beste vinterdekk for drivakslingen». Det skal redusere behovet for kjettinger.

Nokian Tyres E-Truck Trailer XL

Produktserien Nokian Tyres E-Truck er utformet med sikkerhet og økonomisk kjørelengde på veiene i Sentral-Europa i tankene. Nå er det kommet en ny XL-modell.

- Nye Nokian Tyres E-Truck Trailer XL med dekkstørrelsen 385/65R22.5 gir mulighet for en aksellast på opptil 10 tonn, sier Siltanen.

- Det betyr en mer effektiv transport av større laster.

Klar for regummiering

En egenskap ved mange av proffdekkene til Nokian Tyres, er tilgjengeligheten av kompatible Noktop regummieringsløsninger.

Regummieringsløsningene med Noktop er tilgjengelig for alle dekk av typen Nokian Tyres Hakkapeliitta E2 og Nokian Tyres Hakka Truck Trailer, samt de fleste andre vanlige dekkstørrelser, meldes det fra Nokian.

Powered by Labrador CMS