Skandinavias tøffeste Volvo FH16 tilhører T. Felle & Sønner i Telemark.

Øystein Felles Volvo FH16 kåret til Skandinavias tøffeste

Under et arrangement hos Volvo Trucks i Göteborg nylig, fikk norske Øystein Felle overrakt prisen for Skandinavias tøffeste FH16. Det var AB Volvos konserndirektør Martin Lundstedt som sto for overrekkelsen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Det var utrolig stort å få komme til Volvo Trucks, treffe administrerende direktør Roger Alm og i tillegg få overrakt prisen av Volvos konsernsjef. Jeg er virkelig stolt, sier Øystein Felle.

Det er den svenske FH16-klubben, ved leder Boije Ovebrink, som står for utnevnelsen av de tøffeste Volvo FH16 i Sverige, der klubben har sitt virke. I tillegg til de tre tøffeste FH16 i Sverige kårer de altså Skandinavias tøffeste FH16.

Sveriges Tøffeste FH16 – og Skandinavias Tøffeste FH16 – bruker normalt å bli kåret enten på bladet Trailers Trucking Festival eller på Elmia Lastbil som arrangeres i Jönköping. Men på grunn av pandemien er alle messer og arrangement det siste året blitt avlyst. Konkurransen ble derfor gjennomført digitalt, ved at FH16-medlemmene sendte inn bilder og data om sin bil.

Interessen har vært stor, og vinneren av Sveriges Tøffeste FH16 ble for andre år på rad Robert Karlsson i Ljungarns Schakt & Transport AB, med en FH16 650 krokbil.

Øystein Felles 2018 modell Volvo FH16 går i tøff kjøring i skogen på Østlandet, men ser ut som ny.

Arrangementet med prisoverrekkelser foregikk på Volvo Trucks Experience Center i Göteborg, med store deler av Volvo Trucks’ ledelse til stede.

Flott bil som brukes i krevende områder

Øystein Felle har gjort seg bemerket med sin Volvo FH16 750 tømmerbil under flere konkurranser. Han stakk av med førsteprisen i en stor finsk tømmerbilkonkurranse for et par år siden.

Felles Volvo FH16, er en 2018-modell som går i tøff tømmerkjøring i krevende områder. Han holder til på Felle i Nissedal i Telemark.

Under en hyggelig sammenkomst og seremoni i Göteborg nylig, fikk Øystein Felle overrakt prisen for Skandinavias tøffeste FH16 av AB Volvos konsernsjef Martin Lundstedt.

Ambassadører og samarbeidspartnere

Under en hyggelig lunsj påpekte både administrerende direktør Roger Alm i Volvo Trucks og konsernsjef Martin Lundstedt hvor viktige medlemmene, og eierne av Volvo FH16 lastebiler, er for Volvo Trucks. Martin Lundstedt avsluttet sin tale til prisvinnerne slik:

- FH16-klubbens medlemmer er våre viktigste ambassadører. Den entusiasmen som finnes i klubben gjør meg virkelig glad!

Administrerende direktør Roger Alm i Volvo Trucks på sin side påpekte hvor viktige medlemmene er for Volvo Trucks ved at de, foruten å være viktige ambassadører, er gode samarbeidspartnere når det gjelder forbedring og stadig utvikling av Volvo FH16.

Powered by Labrador CMS