Postens konsernsjef Tone Wille og byrådsleder Raymond Johansen åpnet Postens nye helelektriske distribusjonspunkt på Filipstad

Posten har bestilt 90 nye el-kjøretøy til bruk i Oslo

Posten åpnet i går sitt nye helelektriske distribusjonspunkt på Filipstad i Oslo. I forbindelse med åpningen ble det også kjent at Posten har bestilt 90 nye elektriske kjøretøy til bruk i Oslo.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Åpningen av Oslo City HUB markerer en viktig milepæl for oss i Oslo. Nå blir all pakke- og postlevering innenfor ring 2 fossilfri. Det er også en stor glede å fortelle at vi nå har bestilt 90 nye elektriske kjøretøy som skal benyttes til pakkelevering i hovedstaden. Dersom disse blir levert som avtalt vil all pakke- og postlevering i hovedstaden skje med fossilfrie kjøretøy innen nyttår, fortalte Postens konsernsjef Tone Wille i forbindelse med åpningen.

Med åpningen av Oslo City HUB vil Posten levere ut rundt mellom 15.000 og 20.0000 pakker i uken fossilfritt, i Oslo sentrum. I forbindelse med åpningen av Oslo City HUB ble åtte fossildrevne kjøretøy erstattet med åtte elektriske varebiler.

Den offisielle åpningen av Oslo City HUB ble foretatt av Postens konsernsjef Tone Wille og byrådsleder Raymond Johansen.

- Jeg veldig glad for å være her når Posten enda en gang viser at de er en del av løsningen. Det er sammen med framoverlente næringsaktører at vi når våre klimamål, så byrådsleder Raymond Johansen.

Powered by Labrador CMS