Volvo Trucks har ett nytt sikkerhetssystem som hjelper med å beskytte fotgjengere og syklister. Systemet involverer en dobbel radar på hver side av lastebilen i tillegg til kamera-støttede funksjoner.
Volvo Trucks har ett nytt sikkerhetssystem som hjelper med å beskytte fotgjengere og syklister. Systemet involverer en dobbel radar på hver side av lastebilen i tillegg til kamera-støttede funksjoner.

Presenterer veien til null utslipp og null ulykker

Elektriske lastebiler og nye sikkerhetsløsninger.

Publisert

Volvo Trucks demonstrerer sin sterke posisjon innen elektromobilitet på IAA Transportation, verdens viktigste messe for mobilitet, transport og logistikk. Selskapet presenterer også nye sikkerhetsløsninger og den siste teknologien for å avkarbonisere transport.

Hovedtemaet for Volvo Trucks på IAA Transportation for Commercial Vehicles, som finner sted 20. til 24. september 2022 i Hannover, er «Mot Null» – null utslipp og null ulykker.

Volvo Trucks viser frem sitt utvalg elektriske lastebiler – det bredeste i bransjen – med tre tunge og to medium tunge lastebilmodeller som alle er tilgjengelige for bestilling i Europa. Selskapet viser også sitt tilbud av tjenester for elektriske lastebiler, slik som rekkevidde- og ruteplanlegging, ladeløsninger og finansiering. Videre demonstrerer Volvo andre drivlinjeløsninger som lar transportselskaper gjøre store steg mot null utslipp.

- Sammen med kundene våre og deres kunder igjen er vi på en reise mot null utslipp. Vi ser fram til å vise våre flotte lastebiler og tjenester som lar transportørene redusere CO₂-utslipp samtidig som de driver en konkurransedyktig virksomhet. Uansett hvilken drivlinje – elektrisk, biogass eller konvensjonell dieseldrevet lastebil – tilbyr vi løsninger for økt energieffektivitet og et redusert klimafotavtrykk, sier Roger Alm, administrerende direktør i Volvo Trucks.

Innen sikkerhetsområdet viser Volvo Trucks blant annet fram sitt nye sikkerhetssystem som hjelper med å beskytte fotgjengere og syklister. Systemet involverer en dobbel radar på hver side av lastebilen i tillegg til kamera-støttede funksjoner.

Volvo Trucks har flere lastebiler tilgjengelig for prøvekjøring utenfor messeområdet, som Volvo FL Electric og Volvo FE Electric. I tillegg vises andre lastebiler, som Volvo FH med I-Save, Volvo FM LNG og Volvo FH16 for de tyngste transportoppdragene, også på messeområdet utendørs.

Powered by Labrador CMS