RSA og BYD utvider samarbeidet

Bilprodusenten og importør RSA tar samarbeidet et stort skritt videre.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

I 2020 ble RSA utpekt som importør for BYD elektriske person- og elvarebiler i Norge. Siden den gang har flere hundre elvarebiler av typen T3 og T6 blitt levert til norske kunder.

BYD har vært på det norske markedet med elektriske varebiler i ett år, og på personbilmarkedet siden august 2021. Samarbeidet har vært en stor suksess, og BYD har på kort tid rukket å etablere seg som en solid konkurrent blant elektriske kjøretøy på det norske markedet.

Nå utvides samarbeidet, og RSA starter opp som importør av BYD elektriske nyttekjøretøy også i Danmark, Sverige, Finland og Island.

- Vi er glade for å kunne annonsere enda et steg i samarbeidet mellom BYD og RSA, og vi gleder oss til å videreføre den norske suksessen til flere markeder, sier Frank Dunvold, administrerende direktør i RSA.

- Historien til BYD er utrolig, og forskjellig fra alle andre produsenter. BYD er det eneste «ekte» mobilitetsselskapet på markedet som produserer innovativ batteriteknologi, så vel som batterielektriske kjøretøy som personbiler, varebiler, lastebiler, busser og Skyrail/monorail-løsninger. De nordiske markedene er blant verdens mest elektrifiserte markeder, og passer BYD perfekt som neste skritt i sitt inntog i Europa, legger Dunvold til.

Powered by Labrador CMS