Fra venstre: Are Kjensli, administrerende direktør i NHO Logistikk og Transport og Jo Eirik Frøise, som også i 2023 vil være prosjektleder for konferansen. Bilde fra Transport & Logistikk 2019.

Samler transport-næringen nok en gang

Transport & Logistikk 2023 i Lillestrøm skal ta for seg alt fra ladestruktur til rekruttering.

Bransjens største faglige møteplass i 2023 – Transport & Logistikk arrangeres på Nova Spektrum i Lillestrøm 28.-30. september.

Transport & Logistikk er en sammenslåing av NLFs Transportmesse og NHO/Norsk Industris konferanse Transport og Logistikk. Dette blir andre gang organisasjonene går sammen om dette arrangementet.

Målsettingen er å skape økt oppmerksomhet rundt dagens og fremtidens transport og logistikknæring. I 2019 var det 237 utstillere og 15.482 besøkende på arrangementet, og ambisjonen er å få like mange eller aller helst flere besøkende denne gang.

Adnuntius-ad. Hidden in the editor.Format: "at.no - desktop - nettboard 1", size: 660x300.

En arena for dialog

- Transport & Logistikk 2023 er en viktig arena for hele næringen. Vi opplever nå et sterkt fokus på temaer som digitalisering, oppbygging av en lade- og fylleinfrastruktur for tungtransporten, trafikksikkerhet og like konkurransevilkår. Dette vil være noe av det vi vil ta opp på neste års konferanse. Innspill og dialog vil alltid være viktig for oss, sier Are Kjensli, administrerende direktør i NHO Logistikk og Transport.

Lover et fantastisk konferanseprogram

- Transport & Logistikk 2023 skal fortsatt ha søkelys på temaer som rekruttering, miljø, sikkerhet, kompetanse og produktnyheter. Ved å slå oss sammen vil vi ha et stort arrangement som vil gå mer i dybden og favne om enda flere tema– og ikke minst altså være en gigantisk arena for alle som har interesse for hva som rører seg innen transport og logistikknæringen i Norge. I september 2023 vil det bli rift om de 1000 plassene på konferansen, sier Jo Eirik Frøise, som også i 2023 vil være prosjektleder for konferansen.

Viktig å vise frem næringen

- Norges Lastebileier-Forbund har arrangert utstilling siden tidlig på 1980 tallet og er svært glad for at vi for andre gang på rad har med oss NHO og Norsk Industri til et felles arrangement. Slike messer spiller en viktig rolle for å vise oss frem som de svært varierte næringen vi er. Vi kan tilby svært variert arbeid til tusenvis av personer og kan garantere at de som velger en yrkeskarriere i transportnæringen et sikkert og godt levebrød. Samtidig er messen en viktig møteplass for våre bedriftsledere og ulike leverandører, noe som sammen med et godt og variert konferanseprogram bidrar til å gjøre norsk transportnæring bedre, sier Geir A. Mo, administrerende direktør i Norges Lastebileier-Forbund

Salget allerede i gang

- Salget av stands er allerede i gang. Nova Spektrum er svært glad for å få være vertskap til den store og flotte messen og konferansen Transport og Logistikk. Sammen med arrangørene vil vi i løpet av noen korte måneder selge ut utstillingen, forteller Trond Andersen, kundedirektør hos Nova Spektrum.

Arrangørene bak konferansen er: Norsk Industri, NHO Logistikk og Transport, Norske Havner, Logistikkforeningen, Norges Lastebileierforbund og NOVA Spektrum

Powered by Labrador CMS