FIRE: Det nye bergingsselskapet, Salten Tungberging AS, på Salten får fire tungbergere fra start av

Satser på berging i Lofoten og på Salten 

NORDVIK: Nordvik-konsernet fester grepet om bergingsbransjen i Nordland. 

Publisert

Nord Salten Auto AS og Vifa bilberging AS går sammen om etableringen av Salten Tungberging AS. De to bilbergingsselskapene som holder til i henholdsvis Hamarøy, Bodø og Fauske har hatt et vaktsamarbeid over flere år, og styrker nå samarbeidet på tungberging i distriktet. 

HELT NY: Nord Salten Auto sin helt nye Scania S660 XT 8X8 som er stasjonert på Ulsvåg.

Solid kompetanse 

Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet oss solid kompetanse og erfaring. Det er stor trafikk av tungtransport på veiene, og vi har sett en økende etterspørsel på tungberging. Det er store verdier på kjøretøy og last, og derfor er det viktig med riktig kompetanse og utstyr. Et samarbeid på tungberging i et nytt selskap vil gjøre oss enda bedre rustet for fremtiden, sier Eirik Valle, Daglig leder i Nord Salten Auto

Et viktig knutepunkt 

Eirik får støtte fra Tom Remi Hansen som er daglig leder i Salten Tungberging:
– Fauske er et viktig knutepunkt for all tungtransport på E6. Det fraktes store verdier langs veiene, og det er vår oppgave å holde veiene i distriktet åpent når uhellet er ute. Vi er glade for å utvide tilbudet, og ser frem til å samarbeide for å bli enda mer tilgjengelig for kundene i distriktet og holde samfunnshjulene i gang

Nytt og moderne utstyr 

Salten Tungberging har avtale med alle forsikringsselskapene og skal dekke tungberging i områdene Beiarn, Bodø, Fauske, Gildeskål, Hamarøy, Saltdal og Sørfold. Sammen med eierselskapene disponer Salten Tungberging fire tungbergere som skal operere på veiene i distriktet, i tillegg til øvrig bergingsflåte med bergingsbiler, sikkerhetsputer og annet sikkerhetsutstyr.

FAUSKE: Nord Salten Auto AS og Vifa Bilberging AS går sammen om etableringen av Salten Tungberging AS.

Samarbeid i Lofoten 

Arctic Assistanse: Lofoten har fått ny bilberger
SAMARBEID: Daglig leder Morten Hansen og Styreleder Eirik Valle fra Arctic Assistanse AS.

Nord Salten Auto AS og M Design AS går sammen for å etablere nytt veihjelpselskap i Lofoten. Arctic Assistanse AS har samarbeid med Viking og leverer bilberging for alle som har behov for veihjelp i regionen. 

Solid aktør

 -Lofoten er et spennende område med mange turister. Vi skal bidra med små og store oppdrag, alt fra starthjelp, mobilitet eller utforkjøringer. Nord Salten Auto har lang fartstid innen bilberging, og vi er veldig glade for å inngå et samarbeid for å styrke tilbudet i Lofoten-området, fra Gullefjordkrysset til Røst. Med avansert utstyr og dyktige medarbeidere som er vant til å jobbe under krevende forhold, er vi veldig glade for å etablere et samarbeid, sier Morten Hansen, ny daglig leder i Arctic Assistanse AS.

Utvider tilbudet 

Eirik Valle fra Nord Salten Auto er fornøyd -Vi er veldig glade for å utvide tilbudet og samarbeide tettere med Morten og gjengen i Svolvær om bilberging i Lofoten. Fra før av driver Nord Salten Auto veihjelp og tungberging i Hamarøy, Bodø og Fauske, og nå gleder vi oss til å utvide tilbudet ytterligere.

Powered by Labrador CMS