Frode Bergheim er ny adm. direktør i Loxam.
Frode Bergheim er ny adm. direktør i Loxam.

Ny adm. direktør i Loxam

Frode Bergheim (49) er ansatt som ny administrerende direktør i Loxam fra 1. august 2017.

Publisert Sist oppdatert

Han etterfølger Eirik Brekke som har gått av med pensjon. Bergheim har erfaring med salg og ledelse fra andre salgs- og serviceorganisasjoner. Han kommer fra stillingen som salgsdirektør i Danfoss AS.

- Jeg gleder virkelig til å være med på å videreutvikle Loxam i Norge. Utleiebransjen er en spennende og dynamisk bransje hvor Loxam skal vokse seg til en betydningsfull aktør også i det norske markedet. Vi har mange dyktige medarbeidere med mye kunnskap og stort fokus på kundetilfredshet og jeg gleder meg til å videreutvikle vår organisasjon i tiden framover, sier Bergheim i en pressemelding.

Loxam er en stor europeisk utleier av maskiner og utstyr. Selskapet leverer til bygg- og anleggsbransjen, industrien, offentlig sektor, service- og vedlikeholdsbransjen og til private. Konsernet har over 800 avdelinger, ca. 7.600 medarbeidere og flere enn 250.000 utleieprodukter i 21 land.

I Norge har Loxam foreløpig fire avdelinger; i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim, med 25 medarbeidere og en maskinpark på rundt 800 utleieenheter.