«Superselger» Even Furuseth i Hesselberg Maskin pensjoneres ved nyttår. Nå er jakten på hans arvtager startet.
«Superselger» Even Furuseth i Hesselberg Maskin pensjoneres ved nyttår. Nå er jakten på hans arvtager startet.

Skal erstatte «superselger»

Even Furuseth har solgt Komatsu-maskiner i nær 30 år. Nå gir han seg.

Publisert Sist oppdatert

Furuseth går av med pensjon 31. desember 2017 etter en lang og god arbeidskarriere som handlet om anleggsmaskiner.

I en nyhetsmelding omtaler Hesselberg Maskin AS Furuseth som en «superselger» med meget gode kunderelasjoner i Akershus. Arbeidsgiveren har spurt hva han vil savne når han pensjoneres og hvilke egenskaper hans arvtager bør ha:

- Mest av alt kommer jeg til å savne kundene mine. Jobben består mye av å besøke og prate med kunder og da er naturlig at man opparbeider et nært og godt forhold til de fleste. Jeg trives godt i selgertilværelsen, men det er på tide å la andre prøve seg. Det skal bli godt å trekke seg tilbake, men først skal vi få inn en erstatter som kan sikre våre kunder en god ivaretakelse. Det vi ser etter i en selger, er i hovedsak en kundeorientert person. En som er lærelysten og serviceinnstilt, og som setter kunden i sentrum, sier Furuseth.

Hesselberg Maskin er på jakt etter en arvtager som skal «gå i lære» hos den avtroppende Akershus-selgeren frem til nyttår

Adm. direktør, Kai Paulshus, mener dette er en unik mulighet:

- Å kunne følge en person som Even, ser vi på som en helt unik mulighet for enhver selger. Vi har startet rekrutteringen, og ber interesserte med kjennskap til anleggsbransje og teknisk interesse melde seg.