Marthinsen & Duvholt lovpriser Proadm

Vestfold-entreprenøren Marthinsen & Duvholt AS ble stiftet i 1999. Høsten 2014 valgte de å satse på Gemini Proadm, og løsningen spiller i dag en viktig rolle i kalkulasjon, oppfølging og fakturering av prosjekter.

Publisert Sist oppdatert

- I mange år brukte vi regneark til å gjøre jobben som vi i dag gjør i Proadm. Der ble det fort vanskelig å holde kontroll på kontrakten. Nå har vi samlet kalkyle, målebrev og avdragsnota på ett sted. Med god oversikt over tidligere prosjekt kan vi nyttiggjøre oss av våre dokumenterte erfaringer, sier Kenneth Thorstensen, økonomisjef i Marthinsen & Duvholt i en pressemelding.

Selskapet valgte å gå for løsningen ettersom den ifølge Thorstensen både er intuitiv og brukervennlig.

- Fra vi valgte å satse på løsningen gikk det raskt til vi hadde over 30 brukere. For oss er Proadm svært nyttig i kalkulasjon, målebrev, fakturering og til avvik og endringshåndtering. Det er i hovedsak stikkere og prosjektledere som er brukere hos oss, og helt siden starten har vi fått gode tilbakemeldinger fra brukerne.

Marthinsen & Duvholt har nå kalkulert nærmere 150 prosjekter i Proadm, og bruker det på tilnærmet 100% av sine nye prosjekter.

Proadm kobles til Terreng & Entreprenør

Leverandør av Gemini Proadm, Powel AS, er på vei til å rulle ut sin nye kontrakts- og målebrevsløsning. Løsningen innebærer en tett kobling mellom Gemini Terreng & Entreprenør og Gemini Proadm, med fokus på å dokumentere kvalitet på arbeidet og effektivisering av målebrevsprosessen.

- Vi har brukt Gemini Terreng & Entreprenør i snart ti år og har god kunnskap og erfaring på dette området. Stikkerne hos oss er godt fornøyd med dagens løsning, men ser frem til en god flyt av dokumenterte mengder til målebrev. Det ser ut til å bli god automatikk i prosessen og vi slipper å «punche», sier Thorstensen.

Powel kjøpte Citec

Første versjon av Proadm ble lansert av Citec i 1996 og har vært i stadig utvikling. I 2014 kjøpte Powel Citec, og i dag er Gemini ProAdm en del av Gemini porteføljen. Løsningen er bredt anvendt hos entreprenører, og har de siste 20 årene vokst jevnt med stadig nye fornøyde kunder, skriver Powel i pressemeldingen.