Norsk entreprenør i Case-video

Case bringer norsk anleggsvirksomhet til Europa, etter tips fra Dagenborg Maskin i Tromsø.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

For norske lesere er det selvfølgelig dagligdags å lese om anleggsmaskiner som er i full drift nord for polarsirkelen, men for anleggsinteresserte lesere sørover i Europa er det interessant å se maskiner i drift i eksotiske Norge.

Og det er heller ikke hver dag norsk anleggsvirksomhet i liten skala havner i en video som distribueres til alle de europeiske kontaktene til en maskin-produsent.

- Filmer på spesielle steder

Det er PR-byrået som Case benytter, Alarcon & Harris, som står bak produksjonen i Tromsø.

- Hver gang vi får innspill fra forhandlerne ute om kunder som har kjøpt nye maskiner og driver på spesielle steder, tar vi kontakt med produktsjefene i Case for å høre om vi skal gjøre noe. Denne gangen fikk vi innspill fra importør Dagenborg Maskin i Tromsø om noen kunder av 8-tonnerne CX75C SR, og vi sendte ut et filmteam for å lage stoff og videoreportasje om maskinene, sier Nuria Martí fra Alarcon & Harris til AT.no.

Dagenborg Maskin 35 år

1. desember feiret Dagenborg Maskin AS 35 år. Selskapet med hovedkontor i Tromsø er importør av Case i Nord-Norge. De to første maskinene Dagenborg solgte, var en Case gravelaster og en International traktor. Selskapet har faktisk flere kunder som har vært med fra den spede begynnelse, og som fremdeles handler utstyr av Dagenborg.

Reidar Dagenborg etablerte selskapet, men det er mange i Dageborg Maskin som har vært med lenge. Johnny Lorentzen (salg), Inge Kristiansen (verksted), Kjell Hansen (salg) og Jill-Tove Dagenborg (adm) har til sammen vært 120 år i Dagenborg Maskin som også har beholdt samme navn gjennom alle årene.

- Vi er veldig stolt over å ha blitt en så voksen bedrift i vår bransje, heter det i en pressemelding fra Dagenborg Maskin.

Powered by Labrador CMS