Nesbukta 6 bygges av Veidekke.
Nesbukta 6 bygges av Veidekke.

Bygger 30 tre-etasjers rekkehus

Veidekke bygger boligprosjektet Yachtværftet.

Publisert

Nesbukta 6 AS, eid 50/50 av Båtgutta AS og Neptune Properties AS, har inngått avtale med Veidekke om å oppføre boligprosjektet Yachtværftet på Landøya i Asker kommune. Kontrakten er en totalentreprise verdt drøyt 100 millioner kroner.

Oppdraget omfatter oppføring av 30 tre-etasjers rekkehus, tilhørende utomhusarealer og et felles underjordisk garasjeanlegg. Prosjektet ligger i det maritime miljøet ved det gamle lystbåtverftet på Landøya/Holmen i Asker.

Vann- og gassvarme

Rekkehusene varierer i størrelse fra 145 kvadratmeter til 158 kvadratmeter og blir oppført i bindingsverk av tre med fasader av stående dobbeltfalset royalimpregnert kledning.

Vannbåren gulvvarme skal sikre en god og lun oppvarming av boligene. Det blir også felles gasstank på tomta for dem som ønsker gasspeis som tilvalg.

Alle boligene får «private hager, markterrasser og takterrasser».

Avtaler verdt ca. 600 mill. kroner

Neptune har allerede avtaler med Veidekke om bygging av flere andre prosjekter som Holtet Horisont I og Holtet Horisont II nær Bekkelaget i Oslo og Ensjøhøyden på Ensjø. Totalt skal Veidekke nå bygge 219 leiligheter for Neptune i Oslo og 30 rekkehus i Asker til en samlet verdi på ca. 600 millioner kroner.

- Gjennom prosjektene på Holtet, Ensjøhøyden og Nesbukta fortsetter Neptune sin strategi om å bygge moderne og effektive boliger. Vi er selvsagt svært tilfreds med å kunne videreføre vårt gode samarbeid med Veidekke til nok et spennende prosjekt, sier prosjektdirektør Thorbjørn Conradi i Neptune Properties. 

Byggearbeidene planlegges igangsatt før sommeren 2018.

STILLING LEDIG: