Klippe
Klippe

Traasdahl AS overtar hammere og gripere

Etter konkursen i Hako Maskin AS har det vært uklart hva som vil skje med agenturene. Nå er det klart at noen havner hos Traasdahl AS.

Publisert

Hako Maskin AS gir i takknemlighet stafettpinnen videre til Traasdahl AS, som nå har overtatt agenturene på  Hako (Giant) hammere, Hako gripere og Tecpac vibroplater, i Norge.

Eksisterende kunder av slikt utstyr tidligere kjøpt hos Hako Maskin vil for fremtiden bli ivaretatt av Traasdahl AS, som opprettholder deletilgang og service. Traasdahl har overtatt delelageret i sin helhet og dette komplementeres nå med nye bestillinger.

Nye hammere, gripere av alle modeller og vibroplater er også på vei til lager i Norge.

I Norge er det solgt et betydelig antall hammere – tilnærmet 3000 stk. og i overkant av 1500 gripere. Det er levert ca 350 Tekpac vibroplater. Traasdahl AS vil satse og lagerføre disse produktene også i fremtiden.

 Hammer
 Hammer

Traasdahl AS har en god bedriftsstrategi slik at kunder og interessenter fortsatt kan være trygg på at høy kvalitet og topp service står som grunnpilar. Fokus ligger i innovative løsninger med konkurransedyktige priser. Traasdahl as har i tillegg salg av Kobelco gravemaskiner i Troms, samt import agenturet fra Trevi Benne, og derfor vil hammere, gripere og vibroplater passe godt inn for oss i dette segmentet. Traasdahl A S skal derfor kunne tilby en komplett total leveranse av utstyr til anleggsentreprenører.

Det er lagt til rette for at kundene skal oppleve overgangen som smidig. Og vi jobber for at den eneste konkrete forandring for kunde vil være kontaktinformasjonen.

Lagerlokasjon vil bli delt mellom vårt lager sentralt på Østlandet og vårt lager i Tromsø, som skal serve kunder i hele Norge. Dette vil øke effektiviteten og sikre kundene kort leveringstid.

Snefrid Bratlie lokalisert i Halden vil være deleansvarlig med god hjelp fra selgere Geir Emil Nordby og Atle Hansen i Tromsø.

Tecpac vibroplater
Tecpac vibroplater

Traasdahl AS ble etablert i 1991 og utfører salg og service av biler, maskiner og redskaper