VELKOMMEN: Anita Helene Hall er ny generalsekretær i Norsk Bergindustri og åpnet Bergindustriens Høstmøte i Bodø sammen med Thomas Addison, leder i Norsk Bergforening.

Ny generalsekretær på plass

BODØ (AT.no): Den nye generalsekretæren i Norsk Bergindustri, Anita Helene Hall, åpnet Bergindustriens Høstmøte i Bodø og er nå i full gang i sin nye jobb.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Det ble før sommeren klart at Hall skulle erstatte Elisabeth Gammelæter som generalsekretær i Norsk Bergindustri, og nå er den tidligere MGF-direktøren altså i full aktivitet i sin nye jobb.

Under åpningen av Høstmøtet, sammen med Thomas Addison som leder Norsk Bergforening, trakk Hall spesielt frem digitaliseringen i bransjen som et høyaktuelt tema for bransjen.

- Er bergindustrien klar for digitaliseringen? Man har egentlig ikke noe valg, la hun til.

Digitalisering for industrien vil ble debattert på Scandic Havet under årets Høstmøte. Dette i tillegg til Norge som gruvenasjon sammenlignet med Sverige og Finland, er andre meget aktuelle temaer.

Mens investorene «strømmer» til Sverige og kanskje spesielt til Finland, er interessen laber og kanskje synkende mot Norge.

Anlegg&Transport vil ha en rapport fra Høstmøtet og overnevnte temaer i kommende utgave som er i postkassene om ikke lenge.

Powered by Labrador CMS