Odd Ingve Ødegård og Hustadvika Maskinservice blir ny servicepartner for Norwegian Agro Machinery.
Odd Ingve Ødegård og Hustadvika Maskinservice blir ny servicepartner for Norwegian Agro Machinery.

Nytt Claas servicepunkt

Odd Ingve Ødegård og Hustadvika Maskinservice blir ny servicepartner for Norwegian Agro Machinery i Romsdal og Nordmøre.

Publisert

I 2013 etablerte Odd Ingve Ødegård egen servicebedrift under navnet Hustadvika Maskinservice. Etter noen år med kombinert arbeid i Nordsjøen, valgte han fra 2017 fullt og helt fokusere på egen bedrift, og nå tar Odd Ingve et nytt skritt: Hustadvika Maskinservice blir servicepartner for Norwegian Agro Machinery.

- Jeg ser veldig positivt på dette, og førsteinntrykket er godt, forteller Odd Ingve, som allerede har rukket å delta på flere kurs i regi av Norwegian Agro Machinery.

Økende interesse

Hustadvika Maskinservice vil ta hånd om ettermarkedet i regionen nord for dagens Claas-forhandler Øye Maskin, mens salget i nevnte område vil tas hånd om av CF Maskin Melhus.

Salgskonsulent Stig Fossum kan fortelle at de allerede har opplevd en økende interesse.

- Vi ser allerede nå, etter at Odd Ingve har kommet i gang, at vi får nye henvendelser. Alle vet om Claas, men utfordringen tidligere har vært at en ikke har fått kjøpt produktene deres lokalt i Romsdal og Nordmøre, forteller Fossum.

Full støtte fra importøren

Administrerende direktør i Norwegian Agro Machinery, Michael Husfeldt, ser svært positivt på den nye konstellasjonen mellom CF Maskin og Hustadvika Maskinservice.

- Vi gleder oss mye til samarbeidet, og at vi nå får enda et viktig område dekket. Alle våre Claas-kunder i området er viktig for vår suksess og for framdriften for Claas i Norge. Vi vil fra Norwegian Agro Machinery støtte vårt nye servicepunkt i den kommende tida med alt de måtte behøve innenfor serviceutdanning, deler, servicerådgivning, markedsføring og produktutdanning, sier Husfeldt.