Ford Ranger toppet salgsstatistikken i 2020 med 1232 registreringer. Den leveres i en rekke versjoner (Flere enn på bildet).
Ford Ranger toppet salgsstatistikken i 2020 med 1232 registreringer. Den leveres i en rekke versjoner (Flere enn på bildet).

Ford Ranger: Mest solgte pickup i Norge

Ford Ranger ble den mest solgte pickupen i Norge i 2020.

Publisert

- Vi vil først og fremst takke alle våre kunder for tilliten. Ford Ranger er en helt unik pickup på mange måter. Med markedets bredeste modellutvalg, fra XLT, Limited og Wildtrak til spesialmodeller som Thunder og ikke minst ekstremvarianten Ranger Raptor har enda flere kunder funnet en pickup som passer akkurat deres bruk, sier Espen Markussen, salgssjef nyttekjøretøy i Ford Motor Norge.

1232 nye Ford Ranger har ifølge de offisielle tallene fra Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV) blitt nyregistrert i løpet av det siste året. Det betyr en volumvekst på over 10 % fra 2019 i et pickup-segment som i 2020 gikk tilbake med mer enn 24 %.

Ranger har hatt en kraftig salgsøkning de siste årene. Mens den i 2019 hadde en markedsandel i pickup-segmentet på 21 %, økte denne til 31 % i 2020. Det er en prosentvis økning i markedsandelen på 46 % fra det rekordgode salget i 2019.

Ford Ranger ligger også an til å bli den mest solgte pickupen i Europa for femte året på rad. Den har med det befestet sin stilling som Europas mest populære pickup.

- I tillegg til at Ranger kan fås i flere varianter, kan den også by på en helt uslåelig kombinasjon av trekkraft, drivstoffeffektivitet og smarte førerassistanseteknologier, og en konkurransedyktig pris. Med den nye 2-liters EcoBlue dieselmotoren får du også en kjøreopplevelse som i en personbil, sier Fords salgssjef for nyttekjøretøy.

Se tallene fra OFV nedenfor:

Powered by Labrador CMS