Bjørn Harald Skuterud fra Asfaltfres AS (t.h.) sørget for at Steinar Aasmundsens (midten) asfaltlag i BETE Asfalt AS fikk belønning for Scania R730-funnet. Til venstre står Lasse Grønlund som er lærling hos BETE Asfalt.

Asfaltlag fikk 10.000 kroner i finnerlønn

De fant den stjålne Scania R730-en som var tatt fra Asfaltfres AS i Vikersund.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Tidligere denne måneden omtalte vi at en Scania R730 trekkvogn ble stjålet - og funnet. Det var utlovet en dusør på 10.000 kroner til den som fant trekkvogna. Det var det et asfaltlag fra BETE Asfalt AS som gjorde.

Nå har de fått pengene. De ble overrakt av driftssjef Bjørn Harald Skuterud fra Asfaltfres AS. Det ble ikke uttalt noe om hva pengene sulle brukes til ved overrekkelsen, men det er rimelig å anta at de skal brukes til noe sosialt for laget.

Skuterud forteller til AT.no at han ikke har hørt noe fra politiet om at tyven(e) er funnet. Han undrer fortsatt på hvorfor bilen ble stjålet. En teori er at den ble brukt til å flytte noe og så ble etterlatt da det ble mye omtale av tyveriet på sosiale medier.

Det var mer skader på Scania-en enn det så ut som ved første øyekast, og den står fortsatt på verksted hos Scania på Hønefoss.

- Jeg regner med at reparasjonene kommer på 80.000-100.000 kroner, sier Skuterud, som har et håp om at bilen er i drift igjen på mandag.

Powered by Labrador CMS