NYHET: Ankerløkken Equipment-representantene Morten Paulsen (f.v.) og Jan-Erik Sundsby sammen med visepresident salg Kent Godberger og Rory Keogh som er direktør for Europa, Afrika, Midt-Østen, Sentral-Asia og Russland. Sistnevnte har jobbet i Gomaco i 38 år, altså lenger enn Ankerløkken har hatt agenturet.

Bauma-nyhet til norsk firma

Kantstøpemaskinen Gomaco CC1200 skal til Asfalt & Maskin AS i Bergen.

Publisert Sist oppdatert

Maskinen ble presentert på standen til amerikanske Gomaco på Bauma. Selskapet har en ny generasjon kantstøpemaskiner, der blant annet dekslene er byttet fra stål til glassfiber slik at man får bedre sikt og vekten går litt ned.

SIKT: Glassfiber i «skroget» gjør blant annet at man får bedre sikt ned i maskinen fra førerplassen.

Maskinene benyttes til å glidestøpe kantstein i betong, og det ferdige produktet kan om ønskelig få en avrunding på toppen som er mer skånsom mot dekk etc. Slike maskiner benyttes mye til å støpe kantstein i busslommer, for eksempel.

Erfaren kunde

Litt ekstra gøy var det at CC 1200-modellen på standen skulle til selskapet Asfalt & Maskin AS som ligger i Arna-området like utenfor Bergen. Selskapet fra 2001 har spesialisert seg på nettopp denne type arbeid, og selskapet har allerede 4-5 maskiner i parken sin, opplyser den norske forhandleren Ankerløkken Equipment AS når vi treffer deres representanter på standen til Gomaco.

Ankerløkken har hatt dette agenturet i mer enn 30 år, og det er virkelig én av gjengangerne av produkter som selskapet har tilbudt på det norske markedet.

Kapasitet på nyheten er 30x30 cm og en hastighet på 7-8 meter i minuttet om man støper rett linje. Man kan kjøre med betongbil ved siden av som overfører masse, eller man kan beregne hvor langt frem beholderen på 0,54 m³ holder slik at man ikke må kjøre parallelt.

Powered by Labrador CMS