B&G SATSER MED HELLA: Fra venstre ser vi Frank Landmark, Innkjøpsleder i Bertelsen & Garpestad AS, Asbjørn Herikstad, Salgs/Regionsleder i Hella Maskin AS og Jone Hovland, Stikningsleder i Bertelsen & Garpestad AS.

Bertelsen & Garpestad signerte strategisk avtale med Hella Maskin

MASKINSTYRING: Bertelsen & Garpestad inngår avtale med Hella Maskin som foretrukket leverandør av maskinstyring til maskinflåten 2024-2026.

Publisert

Bertelsen & Garpestad (B&G) inngår avtale med Hella Maskin som foretrukket leverandør av maskinstyring til maskinflåten 2024-2026, skriver de i en pressemelding.

Bertelsen & Garpestad, en av landets største grunnentreprenører, kunngjør i dag en strategisk avtale inngått med Hella Maskin, en av Norges mest kjente leverandører innen maskinstyringsteknologi. 

Avtale til 30 millioner

Avtalen vil omfatte leveranse av maskinstyringsløsninger til hele gravemaskinflåten til Bertelsen & Garpestad med tilhørende datterselskap i perioden 2024-2026. Avtalen forplikter til et enda tettere samarbeid hvor B&G i felleskap skal utvikle fremtidens maskinstyringsløsninger.

Avtalen vil ha en verdi på opp mot 30 millioner.

Denne avtalen markerer et betydelig skritt fremover for Bertelsen & Garpestad i å styrke effektiviteten og nøyaktigheten i våre anleggsoperasjoner, står det i meldingen.

Hella Maskin er kjent for sin innovative utvikling til det norske markedet, pålitelige teknologi og sin tydelige dedikasjon til service og support.

- Vi har kjent Hella maskin i mange år og ser frem til et videre og tettere samarbeid som sikrer utvikling og fokus på miljø i alle ledd, forklarer Frank Landmark, Innkjøpsleder i Bertelsen & Garpestad AS

Vurdert på pris, løsning og førernes ønsker

Avtalen mellom Bertelsen & Garpestad og Hella Maskin reflekterer begge parters forpliktelse til å levere toppmoderne løsninger og forbedre bransjestandardene. 

 Bertelsen & Garpestad har prosjekter over hele Norge, og Hella Maskins service nett og service grad, var en viktig kriteria i valg av leverandør står det i meldingen. I tillegg ble leverandørene vurdert på pris, løsning og våre maskinføreres ønsker.4

Leverte første 3D-system i 2007

Asbjørn Herikstad som i dag er Regionleder for Rogaland og Agder i Hella Maskin, leverte og monterte det første 3D system til B&G i 2007. De var den gangen en mellomstor Rogalandsentreprenør med ca. 80 millioner i omsetning. (i 2023 passerte de 2,9 milliarder). 

- Det har vært en fantastisk reise å være med på også for oss som leverandør gjennom disse årene. B&G har vokst fra å være en lokal entreprenør i Rogaland til å være en av de største riksdekkende entreprenørene i landet, kommenterer Herikstad.

 - B&G har selvfølgelig gitt oss økte krav til utstyr, kvalitet, service, support og dekningsgrad, medgir han.

- Novatron som leverer Xsite produktene, utvikler både programvare og hardware selv. De er innovative og er ofte lengst fremme i verden med sine løsninger. Vi i Hella Maskin har et tett samarbeide med produsenten og bidrar ofte i utviklingen. Med kunder som B&G på laget gir dette oss et enda større perspektiv i den videre utviklingen, forklarer Herikstad.

 Vi er kjempefornøyde med tilliten som B&G gir oss med denne avtalen og ser frem til et videre fantastisk samarbeide sier Asbjørn Herikstad avslutningsvis.

Powered by Labrador CMS