STORE VERDIER: Bettina Sandvin får ansvar for 550 ansatte og en portefølje på 129 prosjekter med stort og smått over hele landet, til en verdi av 270 milliarder kroner.

Bettina Sandvin blir utbyggings-direktør i Bane Nor

Bettina Sandvin har takket ja til jobben som Utbyggingsdirektør i Bane Nor. Hun har fungert i stillingen siden i vår.

Publisert

Bettina Sandvin vet hva hun takker ja til når hun blir konserndirektør for Utbyggingsdivisjonen i Bane Nor. Sandvin har nemlig fungert i stillingen siden Stine Undrum sa opp i vår.

– Jeg er veldig stolt og glad for å få lov til å fortsette å lede den flinke gjengen i Utbyggingsdivisjonen. Som konstituert, har jeg vært opptatt av at vi skulle holde farten oppe, i en tid med store endringer og lederskifter i Bane Nor. Samtidig har det vært viktig å finne nye måter å jobbe på så vi kan øke effektiviteten uten å «løpe fortere». Mange spennende forbedringsprosesser er satt i gang, og målet er å få mest mulig jernbane for pengene. Jeg gleder meg til fortsettelsen og er glad jeg har et svært kompetent team med meg i jobben som skal gjøres fremover, sier den nye utbyggingsdirektøren. 

Bettina Sandvin vil rapportere til konsernsjef for Bane Nor, Thor Gjermund Eriksen, og være del av Bane Nor SFs konsernledelse. 

- Engasjert og kunnskapsrik

Thor Gjermund Eriksen uttaler: – Dette har vært en grundig prosess med mange gode kandidater, og jeg er glad for at Bettina Sandvin har takket ja til jobben. Hun har engasjementet og kunnskapen som trengs for å lede Utbyggingsdivisjonen på en god måte. 

Det er tre år siden Bettina Sandvin kom inn i Bane Nor i stillingen som prosjektdirektør for å få ansvar for noen av Bane Nors mest komplekse porteføljer. Hun kom da fra Statens vegvesen, der hun begynte som praktikant i 1987 og har i mange år jobbet som byggeleder, prosjektleder og avdelingsdirektør.

Sandvin får ansvar for 550 ansatte og en portefølje på 129 prosjekter med stort og smått over hele landet, til en verdi av 270 milliarder kroner. 

Powered by Labrador CMS