HANDSHAKE: Daglig leder Carl Ronny Olsen (t.v.) i Dia Proff Norge AS og daglig leder Kristian Skjetne i Skjetne Maskin.

Dia Proff Norge og Skjetne Maskin har inngått ny avtale

Dia Proff Norge AS og Skjetne Maskin AS inngår samarbeid for distribusjon av Flexi Heater teletiningsmaskiner.

Publisert

Dia Proff Norge AS er hovedimportør av Flexi Heater teletiningsmaskiner til Norge. Flexi Heater blir produsert i Sverige. Fabrikken har produsert maskiner i 7–8 år, men ble for to år siden kjøpt opp av et større svensk investeringsselskap som har i sin strategi om å øke veksten innenfor sine segmenter.

– Vi er stolte av å ha kommet til en avtale hvor Skjetne Maskin AS kommer inn som en eksklusiv samarbeidspartner. De vil håndtere alt av salg og service på hele Flexi Heater-sortimentet til distriktet Trøndelag, Møre & Romsdal samt Nordland fylke, sier daglig leder Carl Ronny Olsen i Dia Proff Norge AS.

Skjetne Maskin AS er en familieeid bedrift med en lang historie innen anleggsbransjen. De tilbyr salg, service og utleie av anleggsmaskiner og -utstyr til profesjonelle kunder over hele Norge.

Skjetne Maskin AS vil ha fullt Flexi Heater-sortiment tilgjengelig for demo og salg innenfor teletining, betongherding, skadesanering og oppvarming. 

– Alt på en miljøvennlig måte som tilfredsstiller kravene til norske myndigheter for en bærekraftig fremtid med 100% utslippsfrie løsninger, sier Olsen.

Powered by Labrador CMS