SATSER I NORGE: Kinesiske XCMG er en av verdens største maskinprodusenter. Her fra standen til selskapet på Conexpo i Las Vegas nylig.
SATSER I NORGE: Kinesiske XCMG er en av verdens største maskinprodusenter. Her fra standen til selskapet på Conexpo i Las Vegas nylig.

Får ansvar for XCMG i Norge

SATSER: Agder Gruppen har ansatt Espen Paulseth (48) i en nyopprettet stilling som markedssjef for XCMG i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Paulseth er kjent etter lang fartstid i anleggsbransjen, og kommer fra rollen som markedssjef i Epiroc. Før dette var han markedsdirektør hos den norske Caterpillar-forhandleren Pon Equipment og i Pon Rental (fra 2010 til 2020).

ANSATT: Espen Pausleth.
ANSATT: Espen Pausleth.

For få uker siden ble det kjent at Agder Gruppen blir importør og forhandler av det verdensomspennende merkenavnet XCMG som produserer anleggsmaskiner. Produktspekteret til kinesiske XCMG spenner fra tradisjonelle anleggsmaskiner som gravemaskiner og hjullastere, til mobilkraner og elektriske betongbiler.

Espen Paulseth vil i sin nye jobb få ansvar for å bygge opp merkevaren XCMG og produktspekteret i Norge, legge strategier og planlegge salgstiltak i det norske markedet. Han vil være en viktig bidragsyter i salgsorganisasjonen i form av kundeoppfølging og selgertrening, og skal bidra til å oppfylle Agder Gruppens visjon om å bli den foretrukne totalleverandøren til entreprenørene i Norden, skriver Agder Gruppen i en pressemelding.

- Vi er veldig glade for å ha fått med Espen på laget. Hans lange erfaring fra tilsvarende arbeid i andre virksomheter, gir oss en trygghet for at vi vil kunne tilby markedet de rette produktene og løsningene, sier daglig leder Kristian Spernes i Agder Anleggssenter.

Paulsen vil jobbe under Agder Gruppens selskap Agder Anleggssenter, og vil være tilknyttet konsernets avdeling på Frogner, nord for Lillestrøm. Han skal starte i jobben senest 1. august.

Sammen med sin kone har Espen Paulseth bosted i Drøbak. Han har fire voksne barn.

Powered by Labrador CMS