PÅ PLASS: Per Olav Fredheim og selger Einar Lillebø var på plass på Transportmessa på Gardermoen med masse utstyr. Foto: Klaus Eriksen

Fredheim Maskin på Transportmessa: - Vi bråbestemte oss

FREDHEIM MASKIN: Rett ved inngangen til Transportmessa på Gardermoen, sto Fredheim Maskin med knuse- og sikteverk, hydrauliske slaghammere og knusekuler.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Transportmessa inviterte noen anleggsfirmaer til årets messe på Gardermoen, og blant disse var – omsider – Fredheim Maskin.

- Vi bråbestemte oss etter at vi fikk en forespørsel rundt tre uker før messen. Transport og anlegg har mange felles kunder, og vi har store maskiner og trenger litt plass. Utemesser passer oss godt, og jeg har stor tro på det kommende konseptet med både anlegg og transport sammen på dette arrangementet i fremtiden, sier eier og daglig leder Per Olav Fredheim.

Ville vise bredde

Han plukket sammen ulikt utstyr for å være representert med både knuser og sikteverk fra Keestrack, Rammer slaghammere og knusekuler som er et relativt nytt produkt for selskapet.

- Her viser vi litt av bredden vi har, men dette gir oss også en fin anledning til å reklamere for Oktoberdager 21.-23- oktober i Spydeberg, sier Fredheim.

Der kommer han og teamet i Fredheim Maskin AS til å vise en rekke nyheter fra Keestrack, Telestack, generatorer, knusekuler, Neuenhauser trommel- og stjernesikteverk og mobilt utstyr fra Sandvik. Totalt vil selskapet stille ut mer enn 60 maskiner, mange i full drift, tilsvarende rundt 2500 tonn! I reklamen skriver Fredheim Maskin at dette blir den største samlingen av slikt utstyr i Europa.

Overføres på nett

Foruten demo og utstilling av utstyret, vil det også holdes kurs med streaming av seanser, virtuell visning for de som ikke har anledning til å komme i egen person og seminarer som overføres på nett. Overføring digitalt er et konsept som Fredheim Maskin lanserte og gjennomførte for første gang i fjor som følge av pandemien.

Powered by Labrador CMS