GIRPEMODUL: Den første ut er GM950 beregnet på redskapsfestene OQ70 og OQ65, som veier 187 kilo og med løftekapasitet på 2000 kilo.

Lyttet til kundene: Slipper ny gripemodul

OILQUICK: Produsenten har fått kundefeedback som har resultert i utviklingen av egen gripemodul for sine tiltrotatorer.

Publisert Sist oppdatert

OilQuick har lyttet til kundenes ønsker og utviklet en egen gripemodul for sine tiltrotatorer, skriver de i en pressemelding.

 Modulen vil være tilgjengelig i 4 forskjellige størrelser. Den første ut er GM950.

Raskere og mer presis

Den største nyheten er OQ Sync. En OilQuick-unik løsning for raskere og mer presis kontroll av gripeklørne. Med OQ Sync beveger gripeklørne seg jevnt og synkronisert i alle posisjoner og hastigheter, skriver OilQuick.

Et tradisjonelt system er avhengig av belastninga og hastigheten til gripeklørne. Hvis den ene kloa har motstand, vil den andre kloa gå i høyere hastighet og de havner da ut av fase i gripebevegelsen.

Med OQ Sync skjer en automatisk utjevning av klørne hver gang du lukker gripeklørne helt. Dette eliminerer helt risikoen for at klørne kan bli feiljusterte ved for eksempel skråbelastning eller ved kryping av gripen. OQ Sync sørger for at gripeklørne alltid møtes tipp-til-tupp og at alle løft skjer sentrert i griperen.

Med utvidet grepsbredde og grepsdybde skål den håndtere store veitromler og lignende uten problemer. Men selv små gjenstander håndteres nå bedre skriver produsenten. Selv ned til en diameter på 12 mm kan håndteres fordi gripeklørne lukkes tett i lukket stilling.

Høyfast støpestål

3-finger klørne er laget av høyfast støpestål. Kantene er avrundet slik at du ikke skader sensitive gjenstander som kabler o.l. De hydrauliske sylindrene er beskyttet i faste braketter. Ingen løse deler som risikerer å brekke eller løsne.

 Når griperen er helt lukket, plasseres klotuppene innenfor kanten av modulens ramme. Ingenting skiller seg ut og risikerer å sette seg fast i omgivelsene.

Den første modellen GM950 passer til OilQuicks OQ70 og OQ65 hurtigfester og kan derfor brukes på flere av OilQuicks tiltrotatorer (E19, E26, E33).

I løpet av året vil flere modeller slippes fortløpende for andre hurtigfester og tiltrotatorer, avslutter OilQuick.

Powered by Labrador CMS