Norsk Gjenvinnings metallgjenvinningsanlegg i Fredrikstad.
Norsk Gjenvinnings metallgjenvinningsanlegg i Fredrikstad.

Norsk Gjenvinning Metall forsterker egen identitet

For å skille seg ut i markedet og styrke sin merkevare har NG Metall sett behovet for å bygge en mer selvstendig identitet med en egen logo.

Publisert

Norsk Gjenvinning Metall AS er et datterselskap i Norsk Gjenvinning-konsernet. Som spesialister på håndtering av jern og metaller har NG Metall åtte anlegg i Norge, som er lokalisert i Trondheim, Knarrevik, Larvik, Indre Arna, Drammen, Moss, Oslo og Fredrikstad.

Sistnevnte anlegg har Norges kraftigste fragmenteringsverk, også kalt shredder, som bearbeider opptil 140 tonn metaller i timen.

Metallene kan være alt fra bilvrak til restmetaller fra byggeprosjekter. NG Metall har også et bredt nettverk med samarbeidsanlegg og en egen avdeling i Sverige.

Den nye logoen for NG Metall.
Den nye logoen for NG Metall.

Beholde metallene i en sirkulær økonomi

- Metaller har den unike egenskapen at de kan gjenvinnes et uendelig antall ganger uten at kvaliteten forringes. Vi står overfor en morgendag hvor vi er avhengig av å ta vare på jordens ressurser og derfor er det viktig at metaller holdes i en sirkulær økonomi hvor vi sikrer at disse verdiene blir brukt om og om igjen, opplyses det fra NG Metal.

Videre vekst

NG Metall har over 120 medarbeidere og omsetter årlig for ca. 1 milliard kroner. I 2020 gikk mer enn 380.000 tonn med jern og metaller gjennom anleggene, og det forventes videre vekst i årene som kommer.

Den nye logoen fungerer godt også internasjonalt, som er viktig for å styrke deres posisjon i et større marked.

- Vi i NG Metall er veldig stolte over å få bygge videre på vår egen identitet. I logoen har vi også tatt med oss symbolikk i det liggende åttetallet som representerer uendelig. En klar relasjon til at metaller kan gjenvinnes et uendelig antall ganger. Kanskje også et uttrykk for at vi i NG Metall aldri gir oss, sier divisjonsdirektør i NG Metall, Claes Merborn.

Powered by Labrador CMS