Nytt flaggskip – RangerTM DX910i

Forbedringene er mange.

Publisert Sist oppdatertSandvik Mining and Rock Solutions viste forrige uke sin nyeste topphammer-innovasjon på Conexpo-Con/AGG 2023 i Las Vegas.

RangerTM DX910i, den nye flaggskipmodellen i den oppdaterte riggfamilien RangerTM DXi, leverer det største dekningsområdet, et allsidig utvalg av borhammere og et helt nytt og effektivt borstål.

RangerTM DXi-familien er kjent for sitt dekningsområde på 55 kvadratmeter (592 kvadratfot). Disse riggene dekker et bredt spekter av bruksområder for gruve- og anleggsindustrien.

Nytt optimalisert boresystem

RD925 og RD927, er de ideelle borhammerne for de vanligste hullstørrelsene på 89 og 102 millimeter (3½ og 4 tommer), som gir god produktivitet og borenøyaktighet med det forbedrede borstålet.

Borhammerserien er nå komplettert med en ny, større RD930C-modell med patentert lang stempel-struktur. Det lange stempelet genererer optimerte, lange trykkbølger og utvider hullområdet til størrelser som til nå bare var mulig i mykt fjell – opptil 140 millimeter (5½ tommer) i mye tøffere og hardere bergforhold.

Det nylig lanserte borstålet, CT55 og CT67, tilbyr opptil 20 prosent høyere penetrasjon. Det buede gjengesystemet gir en robust kobling for å matche den høyere effekten, og opprettholder fortsatt lave stressnivåer i kritiske gjengeforbindelser. Resultatene av omfattende feltforsøk viser opp til 15 prosent høyere produktivitet, 30 prosent lengre levetid og 15 prosent lavere drivstofforbruk.

Dokumenterte resultater støttet av avanserte digitale løsninger

Den nye RangerTM DXi-familiens raskere boring betyr høyere penetrasjon og flere borede meter hvert skift, uten å øke energiforbruket. Styringssystemet for hydraulikk og luft reduserer gjennomsnittlig drivstofforbruk med 23 prosent.

RangerTM DXi er den første overjordsriggen som er kompatibel med My Sandvik Productivity, som sikrer utstyrets effektivitet med detaljerte diagnose- og bruksdata. Flåteytelsen kan overvåkes gjennom dashbord, eller ved å integrere med eksterne systemer gjennom en API.

Trådløs overføring av boreplaner og hulldata er inkludert med Sandvik TIM3D navigasjonssystem. I tillegg vil et nytt Open Drill-grensesnitt gjøre det mulig for tredjeparts navigasjons- eller flåtestyringssystemer å fungere sømløst med RangerTM DXi borrigger.

Powered by Labrador CMS