Importen av blant annet Doosan-kompressorer overføres fra Rosendal Maskin til Scanlift Maskin.
Importen av blant annet Doosan-kompressorer overføres fra Rosendal Maskin til Scanlift Maskin.

Overtar generatorer og kompressorer

Scanlift Maskin AS har i samarbeid med Rosendal Maskin AS og Doosan Portable Power inngått en avtale om å flytte importen av generatorer og kompressorer over til Scanlift Maskin AS.

Publisert Sist oppdatert

Dette som en del av fremtidig strategi både fra Doosan Bobcat EMCA, Rosendal Maskin AS og Scanlift Maskin AS. Overgangen skjer i god forståelse mellom alle parter og Rosendal maskin AS ønsker Scanlift Maskin AS lykke til på veien videre.

Byttet skjer på et tidspunkt der Doosan Portable Power er i et generasjonsskifte med overgang til en langt mer miljømessig og grønn profil.

Doosan portable power er en proff produktserie fra Doosan produsert i Tsjekkia. Alle produkter fra Doosan portable power utstyres nå med Euro Steg V-motorer. Først ut er hele kompressorrangen som nå er klar og som vil bli presentert i markedet i sommer. Senere følger generatorer og lysmaster.

Arild Nilsen overtar som produktansvarlig for Doosan Portable Power i Scanlift Maskin AS Arild Nilsen var tidligere ansatt hos Normann Olsen Maskin som produktansvarlig for Biemmedue, Probst og Mustang.

Han var også en tid daglig leder i Normann Olsen Tilhenger AS. Han begynte i Kramo AS, som den gang var eid av Normann Olsen Maskin AS i 1998. Totalt var han i konsernet i 19 år.

Powered by Labrador CMS