PRESSEN PÅ PLASS: En rekke utstillere og mediefolk fra hele Europa var nylig på plass i Verona for å høre de siste nyhetene om kommende Samoter samme sted 3.-7. mai i år.

Samoter-messen nærmer seg

VERONA: Etter betydelige utfordringer med forrige Samoter-utstilling på grunn av pandemien, er det nå klart for den tradisjonsrike anleggsutstillingen i Verona. Dato er 3.-7. mai.

Publisert Sist oppdatert

I februar var deler av den europeiske pressen på arrangementet Pré-Samoter i Verona. Her møtte pressen et knippe av de rundt 400 utstillerne som kommer til Verona på selve utstillingen i mai senere i år, for å høre hva besøkende kan vente å se på deres stander. Anlegg&Transport var på plass for å få en oppdatering fra flere av utstillerne.

Samoter har lang tradisjon i Europa, og er Italias største maskinutstilling. Den arrangeres hvert tredje år i den italienske byen Verona, og i år blir det 31. gang den holdes. Mange nordmenn har også gjennom tidene besøkt Samoter.

Pandemi

Etter planen skulle Samoter blitt arrangert i 2020, men som de fleste sikkert husker var det andre ting som kom i fokus den gang. Rett nok rakk arrangøren å holde et Pré-Samoter arrangement også den gang, men like etter slo koronapandemien til for fullt. Selve utstillingen måtte først utsettes, flere ganger, før den til slutt ble avlyst. Nå er den imidlertid tilbake.

Hovedtemaer på årets messe er innovasjon, digitalisering og bærekraft. Digitale anleggsplasser er et begrep som Samoter vil ha fokus på i sitt arrangement i mai. Arrangøren vil også ha egen stand med sin Samoter Lab der en rekke av digitale løsninger skal belyses og frontes.

Powered by Labrador CMS