PÅ ANLEGGSMESSE: F.v. Daglig leder Lars Dalgaard, salgskonsulent hall Torkil Tveter og kalkulatør Bjarte Bakke i Hallgruppen var til stede med stand på Vei og Anlegg i Lillestrøm 11.-14. mai.

Totalentreprenør Hallgruppen på fremmarsj

HALLGRUPPEN: Plasthalltilbyderen Hallgruppen, er mer enn bare det. De tilbyr «full pakke» med prosjektering, grunnarbeid og bygging av mange typer bygg.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Etter starten i 2015, har det gått så det suser for Hallgruppen, sier medeier og daglig leder i selskapet, Lars Dalgaard, som har en stadig økende arbeidsstokk.

- Vi er en totalentreprenør som tar på oss å gjennomføre komplette byggeprosjekter, med egen kompetanse og underentreprenører. Det å være med på å utvikle kundenes ideer til ferdig utførte prosjekter er en stor suksessfaktor for oss, sier Dalgaard.

- Vi har blant annet bygget verksteder, kontorer, lagerbygg og en brannstasjon, sier han.

Hallgruppen har levert hall-løsninger til kunder i 45 land, på alle kontinenter. De har rammeavtale med FN på levering av plasthaller i hele verden. Og de har levert telt til NATO-øvelser i Norge.

I 2019 og 2020 bygget Hallgruppen en 360 meter lang og 60 meter bred (21.600 kvadratmeter) PVC-hall som ble ny værbeskyttet omlastingsplass for jernbanen i Göteborg havn.

- I 2020 leverte vi 25.000 kvadratmeter med sykehustelt for FN, ferdige med rominndeling og alt bortsett fra selve helseutstyret, sier lederen.

Det bør også nevnes at Hallgruppen Sverige bygger en ny batterifabrikk for Scania i Södertälje, på 18.000 kvadratmeter, for 200 millioner kroner. Den skal stå ferdig i 2023.

Hallgruppen har 120 ansatte, 70 av dem i Norge. Og det ansettes stadig flere. Det må til når salget øker som det gjør i Hallgruppen: Omsetningen var i 2016 nær 100 millioner kroner. I 2020 var den på 515 millioner kroner. I 2022 er budsjettet på 1,1 milliarder kroner.

Norske Hallgruppen etablerer seg for alvor i Sverige ved å bygge batterifabrikk for Scania. Oppdraget til 200 millioner kroner gir et fabrikklokale på 18.000 kvadratmeter i Södertälje i Sverige. Bygget skal stå ferdig våren 2023.
Powered by Labrador CMS