A-K maskin arrangerer gule dager

A-K maskin arrangerer gule dager

14. til 16. juni arrangerer A-K anleggsmaskiner Yellow Days ved Gardermoen Motorpark.  Der vil importøren presentere nyheter, gi mulighet for prøvekjøring av flere typer gravere og hjullastere, og avholde auksjoner.

- Yellow Days blir den første virkelig store manifestasjonen av A-K anleggsmaskiner. Vi gleder oss å presentere store deler av vårt produktomfang for publikum på en levende og spennende måte, sier direktør Henrik Schiller i A-K anleggsmaskiner.

Han forteller at det blir en bred presentasjon av hele belterangen av gravere fra de minste minimaskinene på 1 tonn til de største på rundt 30 tonn. Videre blir det også en bred utstilling av hjullastere. Han håper også å kunne presentere den siste modellen av New Hollands presisjonsskraper, og at den helt nye serien av hjulgående gravere vil være på plass.

I tillegg vil A-Ks underleverandører av redskaper og utstyr være på plass. Bertel O. Steen vil være til stede med Mercedes-Benz lastebiler. Traktorer og redskap som A-K maskiner leverer til anleggsbransjen skal også finne veien til de gule dagene.

Samtidig med Yellow Days arrangerer A-K maskiner A-K mart'n på hovedanlegget på Kløfta som ligger litt sør for Gardermoen.

De gule dagene ved Gardermoen Motorpark:
Fredag 14. juni kl. 10-18.
Lørdag 15. juni kl. 10-18.
Søndag 16. juni 10-15.

Forsiden nå