Ingen er vel i tvil om at Simen Tangnes setter pris på medlemskap nr. 7000 i Volvo Norge Sjåførklubb.

Medlem nr. 7000 i Volvo Sjåførklubb

Simen Tangnes fra Hamar hadde lykken med seg og ble medlem nr. 7000 i Volvo Sjåførklubb Norge. Flere nye medlemmer kom inn omtrent samtidig, men lykkenummeret 7000 gikk til Simen Tangnes som ble utstyrt med klær og utstyr fra Volvo.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Arild W. presenterer Simen Tangnes og utviklingen i Volvos Sjåførklubb i siste utgave av bedriftsbladet «Volvo på vei» og skriver:

«Ingen hadde vel i utgangspunktet tenkt seg at Volvo Sjåførklubb Norge skulle bli en slik suksess som det har blitt. Medlemstallet stiger jevnt og trutt og har nå passert 7000 med god margin. Det som blir spennende i fremtiden er: Hvem blir medlem nr. 10.000… Om vi når det tallet, kan vi love at den heldige blir utsatt for noe helt spesielt. Primus motor i Volvo Sjåførklubb Norge, Torstein Magelssen, er svært fornøyd med utviklingen, men hadde aldri trodd at det skulle ta av som det har gjort.»

Klubben startet i 2011

Torstein Magelssen peker på at sjåførklubben ble startet i 2011 som en gest til selskapets kunder og sjåfører, og i dag er Volvo-familien på over 7000 personer. Det kan man vel ikke si seg annet enn fornøyd med, kommenterer han.

En blid og imøtekommende mann, sier Arild W. om Simen Tangnes som ble fotografert utenfor Nebbenes Kro på E6 nordover.

Mannen med lykkenummeret 7000, Sigen Tangnes, kjører for Per E. Kristiansen som holder til på Rudshøgda, rett før Moelv. Inn til Oslo kjører Tangnes hovedsakelig varer for Rema 1000, og har kjølevarer i retur, skriver Arild W.

Kjører Volvo FH 500

Tangnes har arbeidet for Kristiansen i vel ett år og stortrives med sin Volvo FH 500 med Dual Clutch som han fikk i desember. Kristiansen har kjørt lastebil i 24 år og har hatt flere oppdragsgivere.

Mer om Tangnes og hvorfor han meldte seg inn i Volvo Norge Sjåførklubb, kan du lese om i utgave 1. av «Volvo på vei».

Powered by Labrador CMS