Volvo

Skifte i toppen

Det er over ett år siden vi brakte bilde av Volvo som statistikk-vinner. Februar ble imidlertid en meget bra måned for det østsvenske lastebilmerket, mens Scania måtte se seg henvist til andreplassen.

Drifter stor ettermarkedsorganisasjon

Tungbilbransjen er fortsatt sterkt mannsdominert, men det finnes noen hyggelige unntak. Siv Størkersen (36) i Volvo Truck Center på Furuset i Oslo drifter en ettermarkedsorganisasjon med hele 75 ansatte.

Effektiv med Allison

- Man blir like effektiv med en mindre, billigere og lettere motor ved hjelp av en Allison automatgirkasse. Utsagnet kommer fra Peter Nordmark i Göteborgs Bygg & Fastighetsservice AB og gjelder en Volvo FE 6x4 med 320 hk motor og automatgirkasse fra Allisons 3000-serie.

NLF går i bresjen for Transport 2016

På årsmøtet i Påbyggergruppen innenfor Norsk Industri som startet i Ålesund 10. juni, slapp Geir A. Mo, adm. direktør i Norges Lastebileier-Forbund (NLF), nyheten om at NLF med samarbeidspartnere arrangerer Transport 2016 på Norges Varemesse på Lillestrøm neste år. Transportutstillingen vil finne sted i dagene 9. til 11. juni.