Tractomas bygges av gruppens franske medlem Nicolas. Den har blant annet førerhus fra Renault og er verdens kraftigste trekkvogn med fire eller fem aksler og motorkraft opptil 1000 hk.

Størst og tyngst

Når det gjelder de aller største og tyngste transportene, kommer man ikke utenom utstyr levert fra Tii Group som består av selskapene Scheuerle, Nicolas og Kamag.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Tii Group er verdensledende innenfor tungtransportområdet. 70% av transporter på over 3000 tonn skjer med utstyr fra gruppen, og for transporter over 5000 tonn er markedsandelen hele 90%. Det er da gjerne snakk om såkalte SPMT'er (Self Propelled Modular Transporter) som består av moduler som kan bygges sammen til ønsket transportkapasitet og som har egen fremdriftsmotor.

Tii Group benyttet selvsagt anledning til å vise noen av produktene under anleggsutstillingen Bauma China i Shanghai i slutten av november. Med betydelig tungindustri og energiproduksjon er Kina et stort marked for det tyngste transportutstyret.

LES OGSÅ:

SPMT'er (Self Propelled Modular Transporter) fra Scheuerle kan kombineres i det uendelige når det gjelder de aller tyngste transportene.
Powered by Labrador CMS