Vellykket roadshow for jordkomprimeringsvals

Vellykket roadshow for jordkomprimeringsvals

7000 km og 87 kundebesøk på tre uker. Det er fasiten for Atlas Copcos roadshow med den nye vibrasjonsvalsen CA 1300.

En lastebil med valsen på planet har rullet nesten 700 mil og besøkt 87 kunder i Norge og Sverige. Under reisen har nærmere 350 personer fått mulighet til å gjøre seg kjent med den nye valsen. Dag Bakken, salgssjef og Stefan Carlsson, salgsingeniør, begge fra Atlas Copco Construction Technique Scandinavia, er veldig fornøyde etter rundturen.
- Responsen fra kundene har vært utrolig positiv. Vi ringte på forhånd før hvert besøk og fortalte at vi ville komme forbi og vise frem en maskin. Mer enn det sa vi ikke. Derfor var det en del som hevet øyenbrynene da ekvipasjen rullet inn på gårdsplassen, sier Carlsson.
 

Produktforbedringer på stedet

Jordkompakteringsvalsen av modellen Dynapac CA 1300D er en vals utviklet for kompaktering i trange og vanskelig tilgjengelige områder, og for mindre arbeider. Den er utstyrt med en ny motor som oppfyller kravene i henhold til Steg III, og som i tillegg medfører et lavere støynivå. Motordekselet er enkelt å åpne, og gir utmerket tilgang for service- og vedlikeholdsarbeid ifølge Atlas Copco.
Rundturen har ikke bare vært en god  anledning til å vise fram valsen; i forbindelse med besøkene har mange kunder også kommet med idéer og forslag på forbedringer. Noen av disse kunne løses på plass, andre fikk de utsendte ta med seg tilbake.

Forsiden nå