Bygger boliger for Bonava i Vestby

Bonava har gitt Veidekke i oppdrag å bygge 92 leiligheter i boligprosjektet Gartneritaket i Vestby kommune, Viken.

Publisert

Kontrakten er en totalentreprise verdt 250 millioner kroner ekskl. mva. Dette er første byggetrinn i storprosjektet der det skal det bygges nærmere 500 svanemerkede boliger i løpet av de neste årene.

- Vi er veldig glade og stolte over at Bonava valgte Veidekke til dette bærekraftige og spennende boligprosjektet, og miljøsertifiserte boliger er noe vi setter ekstra stor pris på å få bygge. Vi er den største boligbyggeren på Østlandet, så denne typen store prosjekter er akkurat det vi ønsker oss. Vi takker så mye for tilliten og ser frem til et knallgodt samarbeid med Bonava, sier avdelingsleder Kaare Gilhus i Veidekke Bygg Oslo.

Gartneritaket blir et av de største, selvstendige boligprosjektene i Vestby. Størrelsene på leilighetene i første byggetrinn vil variere fra 24-114 m².

- Det er en stor glede at vi har fått med en faglig dyktig og seriøs entreprenør som Veidekke til å bygge for oss. Vi får daglig henvendelser fra kjøpere som ønsker leilighet i Gartneritaket. Vestby er uten tvil et populært område som skal vokse mye i årene framover, i tillegg er det rimeligere boligpriser i Vestby enn i Oslo. Nå gleder vi oss til å se gravemaskinene til Veidekke kjøre inn på tomten vår, sier regionsjef Matilda Vinje i Bonava.

Byggestart er planlagt første august med overlevering første trinn sommeren 2024.

Powered by Labrador CMS