Last og Tank AS verksted.

TIP Group overtar Last & Tank AS

TIP Group overtar Last & Tank AS og utvider sin nordiske virksomhet. 

Publisert Sist oppdatert

TIP Group kunngjorde nylig at de overtar Last & Tank AS fra 1. juli 2023. Det markerer en viktig milepæl for TIP Group og deres utvidelse i Norden.

Last og Tank AS er et verksted som tilbyr service for lastebiler og tilhengere av ulike merker og typer. Siden etableringen i 1995 har verkstedet betjent kunder i Sørøst-Norge, omtrent 20 km fra Oslo. Med dette oppkjøpet utvider TIP Group antall verksteder i Norge til fire, og styrker dermed deres tilbud og tilgjengelighet i regionen.

 – Vi ser frem til å ønske alle nye kunder velkommen til TIP. Oppkjøpet av Last og Tank AS er et viktig strategisk kjøp som åpner nye muligheter for oss i Norge og styrker vår service og reparasjon av lastebiler. Det er et utrolig velkjørt verksted og et dyktig team, og vi er veldig glade for at de nå blir en del av TIP-familien, sier Christian Petersen, TIP visepresident for Nordics, i en pressemelding.

Kan løfte bedriften

 Ivar Jørgensen, eier av Last og Tank AS ser frem til overtakelsen.

– Jeg har i flere år arbeidet for å finne en ny eier som har ressursene og visjonene til å løfte bedriften og de ansatte opp og frem for «fremtidens» verksteddrift, og jeg er stolt over å meddele at det nå har lyktes. TIP vil tilføre bedriften ressurser for videre ekspansjon og utvikling, og for deg som kunde vil dette sikre en større bredde i verkstedtjeneste på et faglig høyt nivå. I tillegg vil dere få tilgang til TIPs utleie- og salgsportefølje av transportmateriell. Etter å ha drevet transport og verkstedvirksomhet i 50 år kan jeg derfor med ro i sinnet trekke meg tilbake og vil glede meg til å følge den videre utviklingen av Last og Tank som en integrert del av TIPs profesjonelle og ambisiøse servicenettverk, sier Jørgensen

Med dette oppkjøpet forventes det en jevn overgang for både leverandører og kunder. Mads Knudsen vil fortsette som daglig leder av Last & Tank AS, og TIP Group er dedikert til å opprettholde det gode samarbeidet og den høye kvaliteten som Last & Tank AS har levert gjennom årene.

Ekspansjon i det nordiske markedet

Videre i sin ekspansjon i det nordiske markedet har TIP Group nå kunngjort oppkjøpet av to andre selskaper i Norden som vil spille en avgjørende rolle i å styrke deres tilstedeværelse i regionen:

EURO-Leasing AS, Danmark:

Etter tidligere å ha ervervet deres tilhenger-virksomhet tidligere i år, har TIP Group nå fullført en avtale om å overta deres lastebilvirksomhet. Dette oppkjøpet gir TIP Group en flåte bestående av rundt 300 moderne lastebiler fra MAN.

Savon Rekkahuolto Oy, Finland:

Savon Rekkahuolto Oy er et verksted for vedlikehold og reparasjon av lastebiler og tilhengere, som også utfører bygging av karosserier og spesialiserte kjøretøysprosjekter. De har vært i drift siden 2014, og deres to verksteder er lokalisert i Varkaus og Mikkeli. Dette oppkjøpet øker antallet verksteder i Finland til fem, og gir TIP Group en solid tilstedeværelse i området med betydelig industriaktivitet og tung transportvolum.

Gjennom disse oppkjøpene utvider TIP Group sitt nettverk av verksteder for lastebiler og tilhengere i Norden betydelig. Samtidig diversifiserer de sin kundebase og styrker deres lastebilflåte. Disse oppkjøpene understreker TIP Groups sterke forpliktelse til å levere førsteklasses utstyrstjenester og kvalitetsprodukter til transport- og logistikkbransjen i hele regionen.

 

Powered by Labrador CMS