Arild Moe blir daglig leder for NRC Norge.

Ny daglig leder for NRC Norge

Arild Moe blir daglig leder for NRC Norge. Han har over 30 års erfaring fra entreprenørvirksomhet og har de siste 11 årene vært en del av konsernledelsen i AF Gruppen med ansvar for anleggsvirksomheten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Arild har erfaringen og kompetansen vi trenger for å utvikle selskapet videre og realisere lønnsom vekst i årene fremover. Vi får en sterk lederprofil med lang erfaring fra prosjektvirksomhet og som tydelig setter sikkerhet først. Videre er jeg sikker på at Arild vil bidra med sin erfaring for å videreutvikle vår felles kultur i Norge. Vi gleder oss til å få Arild om bord, sier Henning Olsen, CEO i NRC Group.

Moe startet i AF Gruppen i 1990, og hadde ulike roller i anleggsprosjekter og sentralt i bedriften frem til 1997. Deretter ledet han arbeidet med integrasjon av Ragnar Evensen i AF Gruppen og ble i 2000 leder for Ragnar Evensen (i dag AF Bygg Oslo). I 2009 ble han leder for anleggsvirksomheten i selskapet og en del av konsernledelsen.

- Jeg er både stolt og glad for tilliten jeg har fått ved å lede NRC Groups norske virksomhet. NRC Group har posisjonert seg godt for et marked som er i stadig vekst innenfor både anlegg, bane og miljø. Nå ser jeg frem til å bli kjent med mine nye kollegaer og at vi sammen skal utvikle selskapet videre, sier Arild Moe.

NRC Group er en leverandør av infrastruktur i Norden. I Norge har selskapet tre divisjoner innen anlegg, bane og miljø. Selskapet er en totalleverandør innen jernbane relaterte løsninger og leverer i tillegg infrastruktur til havner, kaier og bruer mens miljødivisjonen utfører prosjekter for å sikre en bærekraftig opprydning og utbygging.

Arild Moe starter i den nye jobben som daglig leder for NRC Norge 9. november i år.

Powered by Labrador CMS