Ole Jakob Oanes er på plass som prosjektsjef hos Romarheim Entreprenør.
Ole Jakob Oanes er på plass som prosjektsjef hos Romarheim Entreprenør.

Ny mann hos Romarheim Entreprenør

Har arbeidserfaring fra Vassbakk & Stol, NorStone og Sandvik.

Publisert Sist oppdatert

Ole Jakob Oanes er ansatt som ny prosjektsjef i Romarheim Entreprenør AS, som har hovedkontor i Alversund i Vestland. Han kommer nå fra Vassbakk & Stol AS, hvor han har hatt forskjellige prosjektleder-roller siden han begynte der i 2015.

Han har også vært avdelingsleder i NorStone, samt ingeniør i Sandvik Mining and Construction Norway.

- Ole Jakob Oanes vil med dette styrke Romarheim Entreprenør AS sitt lederteam, og bidra aktivt inn i fortsatt vekst for selskapet. Romarheim Entreprenør AS utfører oppdrag som hovedentreprenør, eller som underleverandør. Vi er fremoverlent og innovativ, og utfører større oppdrag både for offentlige og private kunder i hele Sør-Norge. Romarheim Entreprenør AS har en omfangsrik og moderne maskinpark som benytter best tilgjengelig teknologi og utstyr, blant annet autonome dumpere ved steinbrudds drift, skriver bedriften i en nyhetsmelding.

Konsernsjef Kåre Romarheim i konsernet Romarheim AS er glad for å ha rekruttert en prosjektsjef som har et stort kontaktnett i bransjen, og som kan bidra til fortsatt økt vekst i selskapet.

- Ole Jakob Oanes fremstår som engasjert og drivende og kan vise til gode resultater i tidligere stillinger, sier han.

- Jeg er glad for muligheten til å bidra aktivt i å lede videreutviklingen i Romarheim Entreprenør AS, som jeg kjenner som en solid og innovativ anleggsbedrift, og en viktig aktør i bransjen, sier Ole Jakob Oanes.

Oanes tiltrådte stillingen 1. september 2022.

Powered by Labrador CMS