Ole Jakob Oanes er på plass som prosjektsjef hos Romarheim Entreprenør.

Ny mann hos Romarheim Entreprenør

Har arbeidserfaring fra Vassbakk & Stol, NorStone og Sandvik.

Publisert Sist oppdatert

Ole Jakob Oanes er ansatt som ny prosjektsjef i Romarheim Entreprenør AS, som har hovedkontor i Alversund i Vestland. Han kommer nå fra Vassbakk & Stol AS, hvor han har hatt forskjellige prosjektleder-roller siden han begynte der i 2015.

Han har også vært avdelingsleder i NorStone, samt ingeniør i Sandvik Mining and Construction Norway.

- Ole Jakob Oanes vil med dette styrke Romarheim Entreprenør AS sitt lederteam, og bidra aktivt inn i fortsatt vekst for selskapet. Romarheim Entreprenør AS utfører oppdrag som hovedentreprenør, eller som underleverandør. Vi er fremoverlent og innovativ, og utfører større oppdrag både for offentlige og private kunder i hele Sør-Norge. Romarheim Entreprenør AS har en omfangsrik og moderne maskinpark som benytter best tilgjengelig teknologi og utstyr, blant annet autonome dumpere ved steinbrudds drift, skriver bedriften i en nyhetsmelding.

Konsernsjef Kåre Romarheim i konsernet Romarheim AS er glad for å ha rekruttert en prosjektsjef som har et stort kontaktnett i bransjen, og som kan bidra til fortsatt økt vekst i selskapet.

- Ole Jakob Oanes fremstår som engasjert og drivende og kan vise til gode resultater i tidligere stillinger, sier han.

- Jeg er glad for muligheten til å bidra aktivt i å lede videreutviklingen i Romarheim Entreprenør AS, som jeg kjenner som en solid og innovativ anleggsbedrift, og en viktig aktør i bransjen, sier Ole Jakob Oanes.

Oanes tiltrådte stillingen 1. september 2022.

Powered by Labrador CMS