ENORMT: Det kreves en romslig oppstillingsplass når 400 nye lastebiler er gjort klare til levering. Foto: DAF

Kjøper 1300 nye DAF

STORHANDEL: Den spanske transportøren Primafrio Group har kjøpt 1300 nye DAF XF 480 trekkvogner.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Den enorme leveransen av nye biler er allerede i gang, og det første partiet på 400 biler er i trafikk. De resterende 900 trekkvognene skal leveres fremover og ut 2023.

Primafrio Group som ble etablert på 60-tallet, gjorde sin første storhandel av nye DAF lastebiler i 2016 med 1000 nye trekkvogner. 300 av disse DAF XF-bilene ble tatt i bruk året etter, og ved utgangen av 2020 har selskapet 900 DAF lastebiler i drift.

Alle de nye bilene som er bestilt er identiske og har DAFs romslige Super Space-hytte.

Anerkjennelse

- Det faktum at ledende transportselskaper som Primafrio Group velger DAF XF, basert på deres egne langsiktige erfaringer, er en stor anerkjennelse av lastebilens pålitelighet, effektivitet og førerkomfort», sier Richard Zink, salgs- og markedsansvarlig i DAF Trucks.

1300 NYE: Spanske Primafrio Grup har bestilt 1300 nye DAF XF trekkvogner. I 2016 bestilte de også 1000 like. Foto: DAF

Kjøl og frys

Primafrio Group er en av Europas største transportører av både kjøl- og frysevarer. Bilene går i faste rutenettverk over hele Europa. Hovedkontoret til det spanske selskapet ligger i Murcia på sørøst-kysten av landet, og de er representert i 25 europeiske land.

- DAF XF passer inn i forretningsfilosofien vår: Den er en svært pålitelig lastebil som garanterer betimelig levering i tillegg til sikkerheten og komforten til sjåførene våre, sier José Esteban Conesa, adm.dir i Primafrio Group.

Powered by Labrador CMS