Alf Johansen AS stiller med fem nye tippbiler i Trøndelag.
Alf Johansen AS stiller med fem nye tippbiler i Trøndelag.

Alf Johansen AS utvider - nye biler på jobb i Trøndelag

Franzefoss Pukk AS er medeier i Alf Johansen AS. Frem til helt nylig har samarbeidet i all hovedsak foregått på Østlandet. Nå utvides det med fem nye biler som skal gå på oppdrag for Franzefoss i Trøndelag

Publisert

Alf Johansen er en viktig samarbeidspartner for Franzefoss:

- Det utvidede samarbeidet med Alf Johansen vil gi oss bedre kontroll på hele næringskjeden, noe som skaper forutsigbarhet og trygghet både for oss og våre kunder, forteller Jørn Eliassen, salgsleder i Trøndelag.

- Bilene er treakslede Scania tippbiler med henger, og de skal alle fem betjene de tre pukkverkene våre. De skal hovedsakelig kjøre stein til våre kunder, men de skal også bistå ved internkjøring på og mellom anleggene, supplerer Leif Nesset, transportkoordinator i Trøndelag.

Leveranser og mottak av masser

Franzefoss har tre pukkverk i Trøndelag: Fossberga som ligger i Stjørdal, Lia i Bratsbergveien øst for Trondheim og Vassfjell som befinner seg i Brøttemsveien sørvest for Trondheim.

Franzefoss Pukk leverer mange forskjellige varer og tjenester. I tillegg til diverse pukk og grusvarer av høy kvalitet, finnes det mottak av rene og forurensede grunn- og rivningsmasser. På anleggene er det også mottak av biologiske masser.

- Enten det er snakk om masser til deponi, mellomlagring, resirkulering eller pukk og grusvarer, kan Franzefoss Pukk i Trøndelag laste, levere og hente, sier Eliassen.

Ser frem til våren

Nå på vinterstid er det normalt roligere i Franzefoss’ pukkverk, og trafikken styres litt etter værforholdene. Driften er imidlertid åpen året rundt og det jobbes aktivt med sesongvarer, vedlikehold, lager og forberedelser frem mot sommersesongen.

- Vi gleder oss til våren nå, og til å se alle de nye fine bilene kjøre ut og inn av våre pukkverk på oppdrag for kundene våre, sier Eliassen.

Powered by Labrador CMS