AVLYSER: Det blir ikke Scania Winter i år heller. Norsk Scania avventet i det lengste, men mener det ikke er forsvarlig å arrangere med dagens smittesituasjon.

Må avlyse igjen

SCANIA WINTER: Norsk Scania har bestemt seg for å avlyse Scania Winter 2022 i Trysil.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Vi er veldig lei oss for at vi må avlyse for andre vinter på rad. Med den smittesituasjonen og usikkerheten som er nå, var dette dessverre det eneste alternativet, sier John Lauvstad, kommunikasjons- og brandingdirektør i Norsk Scania.

TRIST: Vi synes det er trist å måtte avlyse Scania Winter i år igjen, sier John Lauvstad i Scania.

Han lover at Scania skal komme med alternativer når smittespredningen roer seg slik at kundene kan få prøvekjørt de nye modellene som har blitt lansert. Lauvstad og kompani jobber nå med i hvilken form de skal vise frem de nye bilene når smittesituasjonen tillater det.

Fem uker

Opprinnelig skulle Scania Winter vært arrangert i fem uker fra mandag 17.januar. Den første og siste av ukene var det fabrikken og Scania Sverige som skulle ha besøk av internasjonal presse og kunder. De tre ukene imellom var satt av til norske kunder som skulle vært i Trysil for både prøvekjøringer og sosialt samvær.

Mange biler

Norsk Scania skulle hatt hele 20 lastebiler for prøvekjøring i Trysil, inkludert både batterielektriske og biler med de nye 13-litersmotorene, samt V8-serien som ble lansert året før.

Også i 2021 måtte Norsk Scania avlyse Scania Winter. Da var håpet å kunne gjennomføre senere på våren, men dessverre var Covid-situasjonen slik at det ikke lot seg gjennomføre.

Powered by Labrador CMS