DAF Trucks vekker sin helt nye generasjon XF, XG og XG+ til live på datamaskiner og mobilenheter ved hjelp Augmented Reality og en virtuell opplevelse.
DAF Trucks vekker sin helt nye generasjon XF, XG og XG+ til live på datamaskiner og mobilenheter ved hjelp Augmented Reality og en virtuell opplevelse.

Ny generasjon DAF-lastebiler lanseres digitalt

Som de første i bransjen, vekkes DAF Trucks' nye generasjon av XF, XG og XG+ til live på dataskjermer og mobilenheter ved hjelp av en utvidet virkelighet-app og en virtuell opplevelse på nett.

Publisert

Begge appene skal gjenspeile slagordet til DAFs nye generasjon: Start the Future.

Den interaktive appen, New Generation DAF, kan lastes ned fra appbutikkene til Google Play og Apple. Ved hjelp av kameraet på mobilenheten eller nettbrettet ditt, kan programvaren plassere lastebilen der du vil ha den. Oppå et skrivebord, på en parkeringsplass eller midt i stua. Deretter kan appbrukerne utforske lastebilen fra alle vinkler, både innvendig og utvendig, og oppdage alle detaljene og funksjonene.

Virtuell kjøretur

Samtidig med New Generation DAF-appen har produsenten lansert DAF Virtual Experience, en interaktiv opplevelse på nett som på en overbevisende måte gjenskaper sin fysiske motpart i DAFs Experience Centre i Eindhoven.

Det virtuelle domenet byr på show, presentasjoner, videoer, live chat og mulighet til å registrere seg for en virtuell kjøretur i den nye generasjonen XG og XG+. Et besøk på DAF Museum og en nettbutikk er også inkludert. I løpet av året skal det komme flere funksjoner.

- Førsteklasses gamingomgivelser

- DAF Virtual Experience er utformet for å fungere på alle enheter – stasjonære maskiner og mobilenheter. Den er responsiv, rask og langt mer enn bare en videoproduksjon. Dette både føles og ser ut som førsteklasses gamingomgivelser. New Generation DAF-appen og DAF Virtual Experience er del av en omfattende, digital lansering av en ny generasjon lastebiler, samtidig som de varsler en ny generasjon også innen kommunikasjon, sier Richard Zink, markedsførings- og salgsdirektør.

Powered by Labrador CMS